Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Μόνο ο 35χρονος είχε το βίντεο υποστηρίζει ο δικηγόρος της

Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις αναμένονται μετά τη μήνυση που κατέθεσε η influencer, Ιωάννα Τούνη, σε βάρος 35χρονου κατηγορώντας τον για revenge porn μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο από προσωπικές στιγμές της. Η κ. Τούνη έχει καταθέσει νέα μήνυση σε βάρος ενός 35χρονου, που έχει κατηγορήσει δημόσια ότι διέρρευσε ροζ βίντεο.

Οι δικηγόροι του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη και Γιάννης Γλύκας μίλησαν στην τηλεόραση του Mega για την υπόθεση. Η Σωτηρία Πανουσάκη ανέφερε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου: «Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», δήλωσε η δικηγόρος.

Ο Γιάννης Γλύκας, ανέφερε με τη σειρά του: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προσπαθούμε να ομαδοποιήσουμε υποθέσεις που είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Άλλη υπόθεση είναι η ανήλικη με τον ιερέα, άλλη η 24χρονη και άλλο η καταγγελία μιας κοπέλας που δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν έγινε το 2017».

Επανέλαβε πως το 2020 η Ιωάννα Τούνη έκανε μήνυση κατά αγνώστων για το βίντεο η οποία μπήκε στο αρχείο, ενώ την κατηγόρησε και για αλλαγή στάσης στα βίντεό της στα social media. «Δεν υπάρχει καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος» τόνισε.

Τέλος, υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν ξέρει ποιος τράβηξε και διακίνησε το επίμαχο βίντεο, αφού και ο ίδιος είναι θύμα και δεν έχει κανένα όφελος από την προβολή του.

«Ο καταγγελλόμενος έδωσε τα στοιχεία στην Τούνη»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, λέγοντας πως: «Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσον αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν».

Όλη η επικαιρότητα