Αθλητισμός

Ionian GLORY Night: Παπαδόπουλος και Παναγιωτόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Ακούστε το άρθρο

Το “Ionian GLORY Night” by PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS έκανε ακόμη πιο γνωστές τις πολεμικές τέχνες στην πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο.

Η συμμετοχή στην διοργάνωση κορυφαίων συλλόγων της Ελλάδας, με προπονητές – αθλητές παγκοσμίου και ευρωπαϊκού επιπέδου, έδωσε άλλη αίγλη στο “Ionian GLORY Night” by PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS, που οι διοργανωτές του Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Διονύσης Παπαδόπουλος, θέλουν να κάνουν θεσμό και να διεξάγεται κάθε χρόνο στο κλειστό του Πύργου.

Και κάθε χρόνο φυσικά να είναι ακόμη καλύτερο.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος προπονητής του συλλόγου Α.Σ. Αμαλιάδας «Ο ΑΡΡΑΧΙΩΝ» (ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος είναι προπονητής του συλλόγου «Θαλλίαρχος ο Ηλείος» Πύργου) μας δήλωσε πως η επιτυχία των αγώνων τους δίνει την δύναμη να διοργανώσουν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, ενώ μας επισήμανε πως οι πολεμικές τέχνες βοηθούν τους αθλητές να γίνονται καλύτεροι στην ζωή τους.

Σε όλα τα επίπεδα.

Να σημειώσουμε ότι στο “Ionian GLORY Night” by PANAGIOTOPOULOS-PAPADOPOULOS συμμετείχαν σπουδαίοι πρωταθλητές, όπως ο Μάκης Αλεξάκης που είναι 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Μανώλης Μπακρυσιώρης με καταγωγή από τα Δουνέικα που είναι τρεις φορές Βαλκανιονίκης στην πυγμαχία (πρώην προπονητής στον Παναθηναϊκό και νυν στον Ηλυσιακό), ο Γιώργος Καψιμάλης από το Αγρίνιο, πρωταθλητής και αυτός της πυγμαχίας, ο Αλέξης Καραλής από την Πάτρα, επαγγελματίας αθλητής, που βγάζει σπουδαίους αθλητές στο Μαι Ται, και ο Βασίλης Σπανίδης από την Καλαμάτα, επαγγελματίας αθλητής και αυτός.

Όσον αφορά τους διοργανωτές, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδας στα 67 κιλά, ενώ ο Διονύσιος Παπαδόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδας (3 φορές) στο παγκράτιο (νυν ΜΜΑ) και τρίτος Βαλκανιονίκης στο Τζούντο, καθώς και πρωταθλητής με πολλές επαγγελματικές νίκες στο ΜΜΑ.

Όλη η επικαιρότητα