Παρουσίαση Επιχείρησης

IΟΝΙΚΗ Α.Ε. – Σιγουριά και εμπιστοσύνη για την Ηλεία από το 2006

Όνομα εγγύησης για τον οδηγό - Με κάλυψη σε όλο το νομό.
Ακούστε το άρθρο

Η ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της προσφέροντας πάντα ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες στους οδηγούς γι αυτό και την έχουν κατατάξει πρώτη στην προτίμησή τους. Λειτουργεί με δύο κέντρα τεχνικού ελέγχου, ένα στον Πύργο πλησίον του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου και αυτό του Ηλειακού Κάμπου στα Καβάσιλα.

Η εταιρεία ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ ΗΛΕΙΑΣ ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA HELLAS κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 για τον τεχνικό έλεγχο ελαφρών οχημάτων έως 3,5 τόνους, εκπαιδευτικών και ταξί και για τον τεχνικό έλεγχο δικύκλων, καθώς και για την διενέργεια ειδικών ελέγχων όπως ανάριθμων οχημάτων, υγραεριοκίνησης και κάρτας καυσαερίων. Το ΚΤΕΟ στον Πύργο λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2006 και έχουν εγκατασταθεί δύο γραμμές ελέγχου ελαφρών οχημάτων και μία γραμμή ελέγχου δικύκλων.

Το ΚΤΕΟ της ΙΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στα Καβάσιλα ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2009 και έχει εγκατασταθεί μία γραμμή ελέγχου ελαφρών οχημάτων. Πρόκειται για μία εταιρεία που έχει εδραιωθεί και διατηρείται στην κορυφή ελέγχοντας ετησίως σχεδόν 13.000 οχήματα και με μοναδικό της στόχο να εξακολουθήσει να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας διατηρώντας υψηλούς βαθμούς αξιολόγησης και δείκτες εμπιστοσύνης από τους πελάτες της.

Κατηγορίες οχημάτων προς έλεγχο

Σύμφωνα με την ισχύουσα πιστοποίηση η ΙΟΝΙΚΗ ΑΕ πραγματοποιεί τεχνικούς έλεγχοι στις παρακάτω κατηγορίες οχημάτων:

  1. Ι.Χ. Επιβατικά έως 8 θέσεις.
  2. Ι.Χ. Φορτηγά έως 3,5 τόνους μεικτό βάρος.
  3. Δ.Χ. Επιβατικά.
  4. Εκπαιδευτικά Οχήματα.
  5. Οχήματα προς ταξινόμηση.
  6. Ασθενοφόρα.
  7. Δίκυκλα – μοτοσυκλέτες.
  8. Οχήματα με υγραεριοκίνηση.

Μηχανολογικός εξοπλισμός

Τα ΚΤΕΟ της ΙΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. περιλαμβάνουν πλήρως αυτοματοποιημένες ψηφιακές γραμμές, για την διενέργεια τεχνικού ελέγχου οχημάτων : ελαφρών ΙΧ, φορτηγών μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνους και δικύκλων/μοτοσυκλετών. Κάθε γραμμή συνδέεται με μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, για τον αυτόματο έλεγχο της διαδικασίας και την αποθήκευση των μετρήσεων, η οποία επικοινωνεί με τη κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης του ΚΤΕΟ και στη συνέχεια το εξειδικευμένο λογισμικό πραγματοποιεί την έκδοση του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου αλλά και την αποστολή των δεδομένων οχήματος και των τεχνικών αποτελεσμάτων των μετρήσεων, που έχουν διενεργηθεί, στην κεντρική βάση της Δ/νσης Πληροφορικής του Υπουργείου Μεταφορών. Ο μηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός ελέγχου είναι πάντοτε διακριβωμένος από φορέα διακριβώσεων πιστοποιημένη από το Ε.ΣΥ.Δ.

Διενεργούμενοι τύποι ελέγχων οχημάτων

Στην ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. διενεργούνται όλοι οι έλεγχοι οχημάτων που προβλέπονται από το κράτος και χορηγούνται τα νόμιμα πιστοποιητικά ελέγχου κατά περίπτωση, δηλαδή:

  • Ο αρχικός έλεγχος, τέσσερα χρόνια μετά την αγορά του οχήματος, με χορήγηση

Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου.

  • Ο περιοδικός έλεγχος κάθε δύο χρόνια μετά τον πρώτο αρχικό έλεγχο, με χορήγηση

Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου.

  • Ο έλεγχος καυσαερίων κάθε ένα χρόνο, μετά την αγορά του οχήματος, με

χορήγηση κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ)

  • Ο εκούσιος έλεγχος οχήματος, κατόπιν επιθυμίας του πολίτη-οδηγού σε ένα

συγκεκριμένο σύστημα (πχ την εκπομπή καυσαερίων) του οχήματος ή όλων των

συστημάτων προκειμένου να γνωρίζει αξιόπιστα την κατάσταση του οχήματός του,

με την έκδοση του Πιστοποιητικού Τεχνικού Ελέγχου (ΠΕΤΕ).

  • Επίσης διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι αρχικής ταξινόμησης ανάριθμου

Οχήματος και ειδικός έλεγχος αρχικής εγκατάστασης συστήματος υγραεριοκίνησης.

5 λόγοι για να την προτιμήσετε

  1. Είναι φιλική και αποτελεσματική. Το εξουσιοδοτημένο προσωπικό παραλαμβάνει το όχημα για έλεγχο και ο πελάτης παραμένει στον άνετο χώρο αναμονής απολαμβάνοντας τον καφέ του μέχρι ο υπεύθυνος ελεγκτής να τον ενημερώσει για τα ευρήματα του ελέγχου.

2. Τα ΙΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ είναι πάντα διαθέσιμα και ο πολίτης μπορεί να κλείσει το ραντεβού του τηλεφωνικά την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί ακόμη και τα Σάββατα

3. Η τεχνολογία και η γνώση είναι οι βάσεις της εταιρείας που εξασφαλίζουν ολοκληρωμένους και αξιόπιστους ελέγχους με τεχνολογία αιχμής. Οι γραμμές ελέγχου είναι πλήρεις και αυτοματοποιημένες, η συντήρηση είναι επιμελής και άμεση από ειδικευμένα συνεργεία και το ελεγκτικό προσωπικό είναι υψηλής τεχνολογικής εκπαίδευσης που διαρκώς επιμορφώνεται.

4. Γιατί η ποιότητα μετράει. Τα ΙΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ είναι ισότιμα με τα δημόσια ΚΤΕΟ, εγκεκριμένα από το Υπ. Μεταφορών. Με το ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας που εφαρμόζει, με διαπίστευση από την TÜV AUSTRIA HELLAS κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015, διασφαλίζει τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με τον πολίτη να μπορεί και να αξιολογεί την εταιρεία σε ειδικό ερωτηματολόγιο που του διατίθεται και με τις προτάσεις του να συμβάλλει ο ίδιος απευθείας στη βελτίωσή της.

  1. Τα ΙΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ παρέχουν ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών. Στις γραμμές ελέγχου σε λειτουργία εκτός από τους υποχρεωτικούς ελέγχους για την έκδοση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΔΤΕ) και για την έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ), παρέχεται η δυνατότητα Εκούσιου Ελέγχου για να αξιολογήσετε ή ελέγξετε ένα όχημα με την έκδοση Πιστοποιητικού Τεχνικού Ελέγχου (ΠΕΤΕ).

ΚΤΕΟ ΠΥΡΓΟΥ

Συντριάδα, Πύργος Ηλείας, πλησίον Γενικού Νοσοκομείου

τηλ. : 26210 20970 – 71 – 72, fax : 26210 – 20973, e-mail : ionikiae@otenet.gr

ΚΤΕΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

τηλ. : 26230 32212 – 32229, fax : 26230 – 34202, e-mail : ioniki-kav@otenet.gr

www.kteoioniki.gr

Όλη η επικαιρότητα