Viral Κόσμος

ΗΠΑ: Δημοσιογράφος μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ όταν από πίσω του έγινε τροχαίο

Ο δημοσιογράφος ήταν σε ζωντανή σύνδεση όταν από πίσω του έγινε ένα τροχαίο και μάλιστα με εγκατάλειψη.
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζιν Κανγκ είναι ρεπόρτερ του καναλιού «KTLA» στο Λος Άντζελες και είχε πάει στη συμβολή των οδών Χούβερ και 84ης για να καλύψει ένα τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε γίνει την προηγούμενη νύχτα.

Δεν είναι λίγοι στο Λος Άντζελες που έχουν βαπτίσει τον συγκεκριμένο δρόμο ως τον πιο «επικίνδυνο δρόμο» της πόλης. Καθημερινά γίνονται τροχαία και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι οδηγοί εγκαταλείπουν τα θύματα τους.

Το τροχαίο με εγκατάλειψη που είχε πάει να καλύψει ο Τζιν αφορούσε έναν πατέρα και το δίχρονο μωρό του. Ένας οδηγός με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω τους στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα η αστυνομία του Λος Άντζελες εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει ενώ προσφέρει και αμοιβή 50.000 δολαρίων σε όποιον δώσει κάποια πληροφορία για τον οδηγό. Από το τροχαίο ο πατέρας πέθανε ενώ το παιδάκι επέζησε τραυματισμένο.

Μπροστά στην κάμερα

Την ώρα που μετέδιδε ζωντανά ο δημοσιογράφος, και έλεγε πόσο επικίνδυνο είναι το σημείο, τότε μπροστά στην κάμερα συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα. Και όχι μόνο συγκρούστηκαν αλλά ο οδηγός του ενός έστριψε, καβάλησε κάτι πεζοδρόμια και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας έτσι το σημείο του ατυχήματος.

Όλη η επικαιρότητα