Χωρίς κατηγορία

ΗΠΑ: Σκότωσε την κόρη της γιατί την πέρασε για το φίλο της

mathitis-lykeio-oplo-zakynthos660.jpg
Ακούστε το άρθρο
Την κόρη της φέρεται να σκότωσε μια γυναίκα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, την περασμένη Δευτέρα, επειδή νόμιζε ότι το άτομο που χτυπούσε την πόρτα της, ήταν ο φίλος της που λίγη ώρα πριν είχαν μαλώσει, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι άκουσαν τον πυροβολισμό και είδαν την Αντέλ Μπινγκ να κρατά την 25χρονη κόρη της Ρούμπι, στην αγκαλιά της φωνάζοντας «κοριτσάκι μου μην πεθάνεις».

«Πως θα μπορέσω να κοιτάξω τα εγγόνια μου στο πρόσωπο και να τους πω ότι σκότωσα τη μητέρα τους;» δήλωσε η 52χρονη Μπινγκ στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν. «Κλείστε με στη φυλακή για πάντα».

Η Μπινγκ φυλακίστηκε με την κατηγορία της δολοφονίας δεύτερου βαθμού για το θάνατο της μονάκριβης κόρης της, σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα.

Η μητέρα αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου, χωρίς μεγάλη σωματική βλάβη, επειδή η κόρη της κρατούσε το μόλις 4 μηνών μωρό της, στα χέρια της την ώρα που την πυροβόλησε.

Η Αντέλ Μπινγκ ήταν ακόμη αναστατωμένη από έναν «έντονο καβγά» με το φίλο της Τζέιμς Λέιν και κρατούσε ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα πιστόλι 22 εκατ. διαμετρήματος στο δεξί της χέρι όταν άνοιξε την πόρτα στις 8.47 το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Αμέσως μόλις άνοιξε την πόρτα, πυροβόλησε, χτυπώντας την κόρη της στο επάνω μέρος του στήθους» σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. «Το 4μηνών βρέφος δεν τραυματίστηκε, ενώ η Ρούμπι Μπινγκ πέθανε ακαριαία».

Η μητέρα δήλωσε στην αστυνομία πως «σκόπευε να χρησιμοποιήσει το όπλο για να σκοτώσει το φίλο της, επειδή ο τελευταίος δήλωσε ότι επρόκειτο να επιστρέψει και να την σκοτώσει».

Ο Λέιν βρισκόταν στο νοσοκομείο για περίθαλψη των τραυμάτων που του προκάλεσε η φίλη του χτυπώντας τον στο κεφάλι και οι αστυνομικοί τον ανέκριναν την ώρα που δέχθηκαν την κλήση για τους πυροβολισμούς στην κατοικία των Μπινγκ.

Όλη η επικαιρότητα