Ελλάδα

Ηράκλειο: Το ζεϊμπέκικο του Μιχάλη Λεμπιδάκη στα μπουζούκια – Τα λουλούδια, οι φιγούρες και οι συγκρίσεις (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης χορεύει ζεϊμπέκικο και κεντρίζει τα βλέμματα. Ο επιχειρηματίας όχι απλά χαμογελάει, αλλά διασκεδάζει με την ψυχή του και ζει την κάθε στιγμή…

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την απελευθέρωσή του από τα χέρια των απαγωγέων, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης όχι απλά χαμογελάει, αλλά διασκεδάζει με την ψυχή του και ζει την κάθε στιγμή. Αυτή τη φορά, ο επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί με την παρέα του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και κέντρισε τα βλέμματα όλων με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο επιχειρηματίας σηκώθηκε από το τραπέζι του, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με την ψυχή του. Δείχνει να το ευχαριστιέται και αυτό αποτυπώνεται στο βλέμμα και στο πρόσωπό του.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης λάμπει ολόκληρος! Χαμογελούν… μέχρι και τα μάτια του την ώρα που χορεύει και παράλληλα τραγουδάει τους στίχους του τραγουδιού. Έχει περάσει ένας χρόνος από την απελευθέρωσή του. Από τότε που ο επιχειρηματίας ήταν σκιά του εαυτού του μπροστά στις κάμερες. Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Η παρέα του έχει σηκωθεί, του χτυπάει παλαμάκια και πετάει λουλούδια. Η στιγμή σίγουρα μοναδική, με τον επιχειρηματία να έχει αφήσει πίσω του τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε και να φαίνεται δυνατός και αισιόδοξος να αντιμετωπίσει το μέλλον κατάματα.

Το ζεϊμπέκικο του Μιχάλη Λεμπιδάκη στα μπουζούκια

Πηγή: neakriti.gr

Όλη η επικαιρότητα