Ηλεία

Ηρακλής: Δικαστικές αντιπαραθέσεις με φόντο το μεγάλο έργο των 6εκατ. ευρώ

Χορός μηνυτήριων αναφορών, προσφυγών στην Αποκεντρωμένην Ασφαλιστικών μέτρων και Αγωγών  και στη μέση ο σύνδεσμος «Ηρακλής» με φόντο το μεγάλο έργο των 6 εκατ ευρώ , δηλαδή αυτό της επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου, έργο η συμβασιοποίηση του οποίου θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του χρόνου για να μην περάσει σε περιπέτειες.

Την περασμένη Τρίτη ο δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά «κατά παντός υπαιτίου προσώπου ήθελε καταδείξει η προανάκριση» . Στην μηνυτήρια αναφορά σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται αναφορά  και  στην συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ του Συνδέσμου «Ηρακλή».

Επίσης ο κ. Ανδρέας Μαρίνος προσέφυγε και στην Αποκεντρωμένη  θεωρώντας «ως έκνομη την συγκρότηση του ΔΣ του Συνδέσμου». Η απόφαση της Αποκεντρωμένης αναμένεται μέχρι τα Χριστούγεννα ίσως από αυτή εξαρτηθούν πολλά.

Μηνυτήρια αναφορά από Μάλιαρη

Ο χορός των μηνύσεων δεν σταματά εδώ. Μηνυτήρια αναφορά ως επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης κατέθεσε για την ίδια υπόθεση και ο κ. Διονύσης Μάλιαρης με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Έκτορα Ρουμελιώτη.  Και αυτή η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά παντός υπαιτίου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάλιαρης είχε διατελέσει πρόεδρος του συνδέσμου.

Ασφαλιστικά και Αγωγή

Χθες σύμφωνα με πληροφορίες,  διαγραφέντες  δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μάλιαρη, κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  και Αγωγή κατά του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Διονύση Μάλιαρη.  Τα Ασφαλιστικά μέτρα αναφέρονται στην διαγραφή δημοτικών συμβούλων από την παράταξη η οποία κατά τους αιτούντες θεωρείται ως «μη νόμιμη».  Ως μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν  δημοτικοί σύμβουλοι της ίδιας παράταξης. Φυσικά  και αυτή η δικαστική κίνηση έχει άμεση σχέση με τον σύνδεσμο «Ηρακλή».

Όλη η επικαιρότητα