Lifestyle

Irina Shayk: Μια σεξοβόμβα στην Αθήνα! (PHOTO)

ir2.jpg
Ακούστε το άρθρο
H σεξοβόμβα Irina Shayk, η σύντροφος του Cristiano Ronaldo που αναστατώνει τον πλανήτη με τις «καυτές» φωτογραφήσεις της, έρχεται στην Ελλάδα σε λίγες μέρες!

Η 27χρονη καλλονή θα βρίσκεται στην Αθήνα την Κυριακή 14 Απριλίου, στο πλαίσιο ενός πάρτι σε γνωστό club της παραλιακής λεωφόρου!

Αφορμή για την πρόσκληση στάθηκαν τα τρία χρόνια λειτουργίας της εταιρείας «Beautiful People» του Χάρη Σιανίδη και η απόφαση του μουσικού καναλιού MTV να γιορτάσει την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. «Το καλοκαίρι του 2012 έκανα διακοπές στο Μονακό με τον καλό μου φίλο Άκη Ζήκο που έχει ζήσει εκεί και γνώρισα τη μάνατζέρ της… Όλο αυτό το διάστημα κρατήσαμε επαφή και όταν της πρότεινα να έρθει η Irina στην Αθήνα, ταίριαξαν οι ημερομηνίες και είπε το “ναι”», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο Χάρης Σιανίδης.

Η Irina, που ψηφίστηκε από το «Vanity Fair» ως η ωραιότερη γυναίκα του 2013, δεν αποκλείεται να έρθει στην χώρα μας μαζί με τον αγαπημένο της Ronaldo. Mέχρι στιγμής, πάντως, παραμένει άγνωστο αν ο εξίσου σέξι σταρ της μπάλας θα είναι στο πλευρό της…

Όλη η επικαιρότητα