Ειρήνη Καζαριάν: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο GNTM

Η Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν μετά τη νίκη της στο GNTM έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media. H καλλονή με καταγωγή από την Αρμενία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες από τον μεγάλο τελικό την οποία συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπους και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό. Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos@ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv@elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν».

Πηγή: protothema