Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: “Κλειδί” στην υπόθεση τα ευρήματα των αστυνομικών – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ακούστε το άρθρο

Το κλειδί στην υπόθεση  θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, βρίσκεται στα ευρήματα που βρήκε η τοπική αστυνομία και τα οποία αξιολογούνται με περισσότερη λεπτομέρεια αφού σύμφωνα με πληροφορίες κάποια από αυτά δεν είχαν αξιολογηθεί με λεπτομέρεια. Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων και σε συνάρτηση με τη  διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει περισσότερο η  υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως δήλωσε ο Δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, κ.Κώστας Ζώης στον «ΑΕRAS FM» και στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» με την Νανά Θεοδωροπούλου ο Εισαγγελέας λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση  προκειμένου  να κριθεί η αξιοπιστία των μαρτύρων που είχαν καταθέσει  στην Ασφάλεια Αγρινίου. Στο πλαίσιο αυτό  έδωσε κατάθεση χθες  ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα. Επίσης το  όχημα μέσα στο οποίο κάηκε  η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, φυλάσσεται  σε μάνδρα της Αττικής, με τους πραγματογνώμονες να συνεχίζουν το έργο συλλογής στοιχείων.

Το σίγουρο είναι ότι τόσο οι δικηγόροι της οικογένειας όσο και οι αρμόδιες αρχές δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουν, στη φάση αυτή, τι αποκαλύφθηκε από την πιο λεπτομερή πλέον  αξιολόγηση των ευρημάτων της τοπικής αστυνομίας διότι ενδέχεται αυτό να αποτελέσει νέο εμπόδιο στην έρευνα και στην ολοκλήρωσή της υπόθεσης η οποία πιθανότατα να κλείσει  με την γνωστοποίηση των ιστολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί

  • Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» με την Νανά Θεοδωροπούλου

Πηγή: agriniosite.gr

Όλη η επικαιρότητα