«Γυναίκα λέει, δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι!»

 

Ο διακεκριμένος Πυργιώτης, γιατρός πλαστικός χειρουργός της Αθήνας, Σωτήρης Πήττας και η δυναμική γυναίκα του Μαρία ένιωσαν το πιο έντονο συναίσθημα χαράς και ικανοποίησης όταν είδαν την μοναχοκόρη τους Ηρώ να κάνει το δικό της όνειρο πραγματικότητα, κρατώντας στα χέρια της το πτυχίο της Ιατρικής. Σπούδασε στο Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο στη SOFIA MEDICAL UNIVERSITY με ειδικότητα στην Πλαστική Χειρουργική.

Από μικρή θαύμαζε τον πατέρα της Σωτήρη για τις επιτυχίες του στις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στην Ιδιωτική του Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Κοσμητολογίας στην Αθήνα.

Έτσι επιβεβαίωνε την εσωτερική του δύναμη, επιμονή και εργατικότητα.

Η ευγένεια του, η διορατικότητα, οι γνώσεις του για την πλαστική χειρουργική του σήμερα και του αύριο, την έκαναν από μικρή να γίνει για εκείνη το πρότυπό της. Το όνειρό της ήταν να σπουδάσει ιατρική, κι εκείνος έγινε ο καλύτερος δάσκαλός της.

Τον ακολούθησε στο δικό του όραμα και παρακολούθησε από απόσταση αναπνοής το ταλέντο του στο χειρουργείο που του έδινε και του δίνει τη μεγάλη του υπεραξία.

Αυτό για εκείνη έγινε πίστη αληθινή.

Και εκείνος έχοντας βαθιά μέσα στην ψυχή του την ευχή της επιτυχίας όταν του την έδωσε η αξέχαστη μάνα του Ηρώ Πήττα, νιώθει ότι συνεχίζει το πιο βαθύ συναισθηματικό κομμάτι της ζωής του με την νέα του Ηρώ, η οποία τώρα πια θα γίνει το δεξί του χέρι.

Με τη δυνατή εμπειρία που ζουν και οι δύο καθημερινά στον χώρο της δικής τους δημιουργίας ο Σωτήρης Πήττας και η Ηρώ Πήττα θα ενεργοποιήσουν τα χρυσά τους χέρια, για να ζήσουν μαζί την απόλυτη αποδοχή.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να ζήσουν την επιτυχία του ονείρου τους και τον θαυμασμό αυτής της αξίας που λέγεται ομορφιά ζωής.