Ήρθε στην Ελλάδα αν και τον αναζητούσαν με ένταλμα

Είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Υποτίμησε τις ικανότητες των ελληνικών αρχών ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία με σκοπό να περάσει στο ελληνικό έδαφος, αν και γνώριζε ότι τον αναζητούσαν ως μέλος συμμορίας απατεώνων!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν αμέσως ότι σε βάρος του θρασύ 46χρονου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση και απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που θα τον παραπέμψει στον ανακριτή ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα.

Συνελήφθη φυγόποινος στα Τρίκαλα

Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος διέταξε να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.

Συνελήφθη στο Αγρίνιο επειδή δεν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός μήνα

Με χειροπέδες βρέθηκε για μια ποινή φυλάκισης… ενός μηνός που δεν είχε εξαγοράσει, ένας 43χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Η ποινή του είχε επιβληθεί για λαθρεμπορία με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, η οποία εκκρεμούσε.