Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Εισαγγελικό αίτημα για άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis

Ακούστε το άρθρο

Το δρόμο για τη Βουλή παίρνει σκέλος της δικογραφίας για την υπόθεση της Novartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό το  Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι εισαγγελείς κατά της διαφθοράς μετά από πολύμηνη έρευνα ζητούν την άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό προκειμένου να τον καλέσουν σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της δωροδοκίας.

Στο αρχείο πηγαίνει η υπόθεση το σκέλος της υποθεσης για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Γιώργο Κουτρουμάνη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο με την επιφύλαξη ότι μπορεί να υπάρξουν στοιχεία στο μελλον. Ταυτόχρονα, η έρευνα συνεχίζεται για πέντε πολιτικά πρόσωπα. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πρώην υπουργούς Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσταλούν  κλήσεις και σε περισσότερα από 20 μη πολιτικά πρόσωπα, μέλη επιτροπών και στελέχη διαφημιστικής εταιρίας, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν ως ύποπτοι για δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος κατά περίσταση.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα