Αχαϊα

Ισχυρό «δίδυμο» στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ακούστε το άρθρο

Ομόφωνη η απόφαση της παράταξης Πετράτου για συνεργασία με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα στο Επιμελητήριο Αχαΐας Ανακοίνωση της παράταξης

Τέλος στα σενάρια που διακινούνται ότι “είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Πετράτου η συνεργασία της παράταξής του με την παράταξη Μαρλαφέκα”, βάζει με ανακοίνωσή της η “Επιμελητηριακή Ανάπτυξη Αχαΐας”. Στην ανακοίνωση που υπογράφουν και οι έξι σύμβουλοι της παράταξης, αναφέρεται:

“Πέραν πάσης αμφιβολίας η παράταξή μας ανέκαθεν λειτουργούσε δημοκρατικά και με αποφάσεις ομόφωνες, δεκαπέντε χρόνια τώρα για τα σημαντικότερα θέματα η διαβούλευση ήταν το κυρίαρχο όπλο μας, πάντα βέβαια η ευθύνη των αποφάσεων βάραινε τους εκλεγμένους στο συμβούλιο του Επιμελητηρίου συμβούλους. Τα τελευταία πέντε χρόνια ακόμα και με την αλλαγή του επικεφαλής οι διαδικασίες παρέμειναν οι ίδιες.

Ομόφωνα λοιπόν η παράταξή μας αποφάσισε γι ακόμα μία φορά, παίρνοντας μάλιστα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν την προτροπή των συναδέλφων επαγγελματιών για ένωση δυνάμεων με στόχο την αποτελεσματικότερη διοίκηση του φορέα μας, την σύμπραξη με την Ανανεωτική Επιχειρηματική Πρωτοβουλία”

Οι σύμβουλοι

Αθανασόπουλος Χρήστος

Διαμαντόπουλος Ευθύμιος

Καρπάνου Αγγελική

Μπαρδάκης Νίκος

Πετράτος Γιάννης

Φωτόπουλος Νίκος

Πηγή tempo24.news

Όλη η επικαιρότητα