Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ισχυρό μήνυμα νίκης και στήριξης της Φώφης Γεννηματά από τον Πύργο για τον Απόστολο Κατσιφάρα

Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Απόστολο Κατσιφάρα για νικηφόρο αποτέλεσμα στην κάλπη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έστειλε από τον Πύργο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. Συνοδευόμενη από πλήθος στελεχών και πολιτών, η κα Γεννηματά μίλησε στη διευρυμένη Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ στο Μικρό Συνεδριακό της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο, τονίζοντας ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στη Δυτική Ελλάδα με το έργο του και ότι η προοδευτική παράταξη θα νικήσει ξανά και σε αυτές τις εκλογές.

Παρών στον Πύργο ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συζήτησε με δεκάδες στελέχη και στη σύντομη ομιλία του εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Απόστολο Κατσιφάρα, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι μια από τις περιοχές που δεν χρειάζονται αλλαγή. Έχει άξιο περιφερειάρχη τον Αποστόλη Κατσιφάρα, άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής παράταξης και που έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και αποτελεσματικότητας. Έχει σχέδιο και όραμα για το σήμερα και το αύριο της περιοχής. Η Δυτική Ελλάδα αξίζει την πρόοδο και δεν πρέπει να ανακοπεί. Είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι νικηφόρος», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» η κα Γεννηματά.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής περπάτησε στο κέντρο του Πύργου, χαιρετώντας δεκάδες πολίτες και επαγγελματίες, και συζήτησε με στελέχη της παράταξης Κατσιφάρα έξω από το εκλογικό κέντρο στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα.

Όλη η επικαιρότητα