Χωρίς κατηγορία

Ισχυρός οικονομικά, ισχυρός και αγωνιστικά

koroibos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, ενώ η διοίκηση του Κοροίβου περιμένει την οριστική απάντηση του Χάρη Μαρκόπουλου, που κατά 99% θα είναι θετική και ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηλείας, μεγάλο βάρος έχει δοθεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα τεθεί ως κυρίαρχο θέμα στη Γενική συνέλευση των μετόχων του Κοροίβου που συγκλήθηκε για την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Η έκτακτη Γ.Σ. θα λάβει χώρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο και εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη βάσει νόμου απαρτία θα επαναληφθεί στις 15 Ιουλίου, στο ίδιο μέρος, με την ίδια ώρα (20.00).

Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά στη Γ.Σ.

Στόχος της διοίκησης της ΚΑΕ είναι να συγκεντρωθεί ένα ικανό ποσό από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να απαλλαγεί η ομάδα από τα βάρη του παρελθόντος και να βλέπει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στην Α1 Εθνική μπάσκετ.

Άλλωστε όσο πιο δυνατή είναι οικονομικά μια ομάδα, τόσο περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει και στην ενίσχυση της, που θα ξεκινήσει με πιο εντατικό ρυθμό μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Λαγός: «Να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές»

 

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Χρήστος Λαγός είχε αναφέρει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το μέλλον της ομάδας.

«H KAE ΚΟΡΟΙΒΟΣ έχει συγκαλέσει σε γενική συνέλευση τους μετόχους της την 3η Ιουλίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 100.000 ευρώ, γεγονός που θα μας ενισχύσει σημαντικά εν όψει της νέας και ιδιαίτερα απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και τον επιχειρηματικό κόσμο  της Ηλείας να συμμετάσχει στην αύξηση και να γίνει μέτοχος συμμέτοχος  της πιο επιτυχημένης ομάδας μας των τελευταίων ετών. Η επιτυχία του εγχειρήματος θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε μια για πάντα από παλιές αμαρτίες που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων και θα μας δώσει την ώθηση ώστε η ομάδα να σχεδιάσει απερίσπαστη το μέλλον της.
Επίσης ξεκίνησε η διάθεση και η ανανέωση των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο, τις τιμές των οποίων κρατήσαμε στα ίδια επίπεδα διατηρώντας το μπόνους για την οικογένεια με το οικογενειακό εισιτήριο, με μειωμένη τιμή για το δεύτερο εισιτήριο και προνομιακή τιμή για το παιδικό.
Για λίγες ακόμα ημέρες οι περσινοί κάτοχοι διάρκειας θα έχουν το πλεονέκτημα της επιλογής θέσης είτε της ίδιας, είτε διαφορετικής. Μετά από το τέλος Ιουνίου θα τηρηθεί προτεραιότητα ανεξαρτήτως το αν  ο κάτοχος θα είναι νέος η παλιός.
Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο έγκαιρα να εξασφαλίσει την παρουσία του στη γιορτή που θα στήνεται κάθε δεύτερο Σάββατο στο γήπεδό μας και να γίνει ο έκτος και καθοριστικότερος παίκτης της ομάδας μας. 
Η ατμόσφαιρα που επικράτησε όλη τη χρόνια στο κλειστό γυμναστήριο, καθώς και η ποιότητα των φιλάθλων μας, έγινε αντικείμενο σχολιασμού και εκθειάστηκαν από όλες τις αντίπαλες ομάδες καθώς και από παράγοντες με τεράστια αθλητική διαδρομή και εμπειρία από όλα τα γήπεδα του κόσμου, καθώς επίσης και από τα θεσμικά όργανα του πρωταθλήματος, και από τα μέσα ενημέρωσης». 

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα