Γυναίκα

Είσαι μαμά; Αυτά είναι τα λάθη ομορφιάς που κάνεις

Όταν μία γυναίκα αποκτήσει κι άλλο ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητέρας που είναι και ο πιο σπουδαίος, αλλάζει συνήθειες και κάποιες φορές εγκαταλείπει τον εαυτό της. Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό γιατί δεν σταματάει η ζωή σου από την στιγμή που έγινες μανούλα. Ωστόσο υπάρχουν κάποια λάθη ομορφιάς που κάνεις και πρέπει να τα σταματήσεις.

  • Συνεχίζεις να υιοθετείς την κακή συνήθεια του να κοιμάσαι χωρίς να ξεβάφεσαι.Αυτό το κάνουν οι φοιτήτριες κι είναι μεγάλο λάθος. Εσύ μεγάλωσες! Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο για το δέρμα οπότε να είσαι πολύ προσεχτική.
  • Δε φοράς αντιηλιακή κρέμα.Την βάζουμε όλο το χρόνο. Όχι μόνο όταν πηγαίνουμε για μπάνιο σε κάποια παραλία. Ειδικά αν έχεις ανοιχτό δέρμα.
  • Βάλε ενυδατική κρέμα κάθε πρωί αλλά και βράδυπροτού πέσεις για ύπνο. Τρέφεις με αυτόν τον τρόπο το δέρμα σου που έχει μεγαλύτερες ανάγκες στη φάση που είσαι. Μην το αμελείς γιατί θα αφυδατωθεί και μπορεί να κάνεις ξηροδερμίες.
  • Πήγαινε για μανικιούρ και πεντικιούρ.Φρόντισε τα άκρα σου γιατί θα σε εγκαταλείψουν και θα αρχίσεις να πονάς. Δεν είναι μόνο αισθητικό το θέμα.

Όλη η επικαιρότητα