Υγεία

Ίσια δόντια με αόρατα σιδεράκια για λίγους μήνες από SmileSociety

Ακούστε το άρθρο

Τι αξία έχει για εσάς το χαμόγελό σας; Αν σας ενδιαφέρει να το κάνετε πιο ελκυστικό και πιο διάπλατο, τότε υπάρχει μία σύγχρονη λύση, οικονομική που δεν θα σας στερήσει την αισθητική του στόματός σας και ονομάζεται μέθοδος invisalign ή αλλιώς αόρατα σιδεράκια, τα οποία μπορείτε να τα φοράτε και να μην φαίνονται στο ευρύ κοινό. Αυτό σημαίνει ότι η εξωτερική σας εμφάνιση θα μείνει αναλλοίωτη, κάνοντας τις κοινωνικές σας συναναστροφές πιο εύκολες.

Τα σιδεράκια είναι ένα ορθοδοντικό μέσο που ο οδοντίατρος χρησιμοποιεί για να ευθυγραμμίσει την οδοντοστοιχία, ενώνοντας τα δόντια με κάποια ειδικά συρματάκια που ο γιατρός πειράζει σε κάθε επίσκεψη για να φέρει τα δόντια στην σωστή τους θέση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά σιδεράκια σκούρου χρώματος και σε αόρατα σιδεράκια, τα οποία τοποθετούνται στα δόντια και όταν η θεραπεία έρθει εις πέρας, αφαιρούνται και εσείς απολαμβάνετε το αποτέλεσμα.

Ποιες παραμέτρους πρέπει να εξετάσετε πριν την εφαρμογή τους;

Πάντα σε συνεννόηση με τον ειδικό ορθοδοντικό, μπορείτε να διορθώσετε την στραβή οδοντοστοιχία, με αόρατα σιδεράκια. Σημαντικό είναι ρωτήσετε τη διάρκεια της θεραπείας, το μέγεθος του αποτελέσματος, τις ενοχλήσεις που μπορεί να έχει η θεραπεία και πολλά άλλα.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των invisalign είναι ότι μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν όποτε εσείς θέλετε. Μπορείτε να τα βγάλετε για να φάτε και να τα φορέσετε ξανά ενώ έχετε καθαρίσει τα δόντια σας. Έτσι η οδοντοστοιχία σας είναι πάντα καθαρή!

Τα αόρατα σιδεράκια είναι το ίδιο αποτελεσματικά με τα κλασικά σιδεράκια και μάλιστα με ακρίβεια χιλιοστού, ακόμα και σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα σύγκλεισης.

Ορθοδοντικός Αθήνα

Νίκος Βουγιουκλής

https://www.vouyouklis.com/

Όλη η επικαιρότητα