Αθλητισμός

Ισίδωρος Κούβελος: «Δεν υπάρχει συμφωνία…»

   Διέψευσε τις πληροφορίες περί συμφωνίας με τον Σπύρο Καπράλο όσον αφορά τις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΕ, ο Ισίδωρος Κούβελος, χαρακτηρίζοντας τον «παράτυπα εκλεγμένο πρόεδρο». Δήλωσε επίσης ο κ.Κούβελος ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια για την διαδικασία, έχοντας στο πλευρό του 13 ομοσπονδίες.

Χαρακτηριστικά δήλωσε «Επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα προβοκατόρικα σενάρια τα οποία με εμπλέκουν σε δήθεν συμφωνία με τον παράτυπα εκλεγμένο Πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, για προσωπικό μου όφελος, με προφανή στόχο να πλήξουν την ομοιογένεια και ομοψυχία των 13 εκπροσώπων των Ομοσπονδιών,​ που αντιστέκονται στο εκλογικό πραξικόπημα της 6ης Φεβρουαρίου, και γνωρίζοντας πολύ καλά από πού αυτά προέρχονται, δηλώνω απερίφραστα  ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα. Και είναι ​παντελώς αναληθή.

  Η ομάδα των εκπροσώπων των 13 Ομοσπονδιών προσφεύγει, απόλυτα συντεταγμένα, τη Δευτέρα το πρωί στο αρμόδιο δικαστήριο για την ακύρωση των «εκλογών» της 6ης Φεβρουαρίου.
Καμία νομική κίνηση δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από την ημερομηνία αυτή, αφού μόλις εχθές περιήλθαν στη κατοχή μας τα πρακτικά της άκυρης αυτής εκλογικής συνεδρίασης υπογεγραμμένα από τα παρόντα μέλη της ΕΟΕ.

​   Αμέσως μ​ετά τη κατάθεση της προσφυγής, θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση των θέσεων μας προς όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας».

Όλη η επικαιρότητα