Αθλητισμός

Ισόπαλος με το Λουτράκι ο Πανηλειακός (1-1)

loytraki2334.jpg
Ακούστε το άρθρο

Χρησιμοποιώντας μόλις 14 παίκτες –λόγω των πολλών τραυματισμών και αποχωρήσεων που έχουν συρρκινώσει το ρόστερ- ο Πανηλειακός ήρθε ισόπαλος με το πολύ καλό Λουτράκι (1-1).

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26’, όταν ο Τσίτας βρήκε το κενό στην άμυνα του Λουτρακίου, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε δυνατά πάνω από τα δοκάρια του Κόντη.


Η απάντηση των «οράνιε» ήταν άμεση, αφού στο επόμενο λεπτό μετά την εξαιρετική πάσα του Σουσούνη, ο Παπουτσής από θέση κεντρικού επιθετικού βρέθηκε απέναντι στον Γκίνη, πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα, αλλά την έστειλε…βασανιστικά άουτ, εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι!


Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 51’, ο Νώτης είχε δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκίνη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης θέλησε εκ νέου να νικήσει τον Γκίνη, αλλά ο πορτιέρο του Πανηλειακού είπε «όχι»!


Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ καλή παρουσία, αν και στην Γ’ Εθνική, άνοιξαν το σκορ στο 75’, όπου ο Διαμαντόπουλος έκανε ωραία το άνοιγμα στα πλάγια, ο προωθημένος Παππάς γύρισε στον Δημάκη κι αυτός πάνω στην κίνηση έκανε το 0-1.


Οι γηπεδούχοι, που δεν απείλησαν καθόλου στο δεύτερο μέρος, βρήκαν το …δρόμο της ισοφάρισης με την ατομική ενέργεια και το κοντινό πλασέ του Τσίτα στο 81’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Ο Πανηλειακός στο ήδη μειωμένο ρόστερ λόγω προβλημάτων, «έχασε» κι άλλους δύο (γύρισμα αστραγάλου) λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου, ενώ ο προπονητής του Λουτρακίου, άφησε πίσω τον ανέτοιμο Κώστα Γκαρμίρη και προληπτικά τον Γιάννη Καλλιακμάνη που στην προπόνηση της Παρασκευής αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του.


Με την αποστολή ταξίδεψε ο Φάνης Τσώκος, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται τις τελευταίες μέρες στον αριστερό αστράγαλο του.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανηλειακός: Γκίνης, Γραικός, Δημητρουλόπουλος, Κασνέτσης, Τσίτας, Πούρνος, Εμμανουήλ, Γεωργόπουλος (68’ Νταβάρης λτ), Μπαξεβάνος, Μαζιώτης (38’ Νταγιάντας λτ, 74’ Σιδηρόπουλος λτ), Μπουντόπουλος.

Α.Ο Λουτράκι: Κόντης, Αποστολάκης, Μαυρέλης, Νώτης, Παπαναστασίου, Μπελεβέτης, Πέτρου, Παπουτσής, Σουσούνης, Ζερβός, Χρυσαφίδης. Έπαιξαν και οι : Σιώκος,Δημάκης, Διαμαντόπουλος, Σπέτσης, Παινέσης, Πράττος, Παππάς, Φλεβάρης.



Πηγή: mikriliga.com

Όλη η επικαιρότητα