Κόσμος

Ισπανός ποδηλάτης έκανε μήνυση στον Σουμάχερ!

soumi1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επίσημη καταγγελία κατέθεσε ένας Ισπανός ποδηλάτης εναντίον του Μίκαελ Σουμάχερ, για ένα τροχαίο ατύχημα, μερικές εβδομάδες πριν από το ατύχημα του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Ο Σουμάχερ κατηγορείται ότι έριξε τον μοτοσικλετιστή από το ποδήλατό του, καθώς δεν του παραχώρησε προτεραιότητα σε έναν κυκλικό κόμβο στην πόλη Bormujos κοντά στη Σεβίλλη.

Ο ανώνυμος Ισπανός διεκδικεί αποζημίωση για το σπασμένο καρπό του καθώς και τη ζημιά που υπέστη στο ρολόι του, τα ρούχα του και το ποδήλατό τους στο ατύχημα που συνέβη στις 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Ο Σουμάχερ που κατονομάζεται στην καταγγελία μαζί με την εταιρεία που νοίκιασε το Audi A4 που οδηγούσε και τους ασφαλιστές του, βρίσκεται σε κώμα μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου.

Δίκη θα πραγματοποιηθεί μόνο αν οι ασφαλιστές αμφισβητήσουν την καταγγελία ενώ ο 45χρονος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 δεν είναι υποχρεωμένος να παραβρεθεί.

Η αστυνομία αναφέρει στην έκθεση του ατυχήματος πως ο Σουμάχερ, που βρισκόταν στην Ισπανία στα πλαίσια μιας ιδιωτικής επίσκεψης, δε σεβάστηκε την προτεραιότητα του ποδηλάτη.

Την περασμένη εβδομάδα, η οικογένεια του Σουμάχερ παρέλαβε το σπασμένο κράνος που φορούσε ο πρωταθλητής την ημέρα του ατυχήματος που είχε στο σκι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ, ο Μίκαελ σημειώνει πρόοδο καθώς όπως δήλωσε: «Παρουσιάζει στιγμές συνείδησης και αφύπνισης» ενώ αρνήθηκε δημοσιεύματα πως η σύζυγός του ετοιμάζει την κατασκευή μιας ειδικής σουίτας γι’ αυτόν στο σπίτι τους στην Ελβετία.

Πηγή: Daily Mail

Όλη η επικαιρότητα