Viral Κόσμος

Ισραήλ: Πανικός σε πτήση λόγω φάρσας – Έστειλαν φωτογραφίες με αεροπορικά δυστυχήματα στους επιβάτες

Οι επιβάτες έλαβαν στο κινητό τους φωτογραφίες από αεροπορικά δυστυχήματα την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στον διάδρομο απογείωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επιβάτες της πτήσης της τουρκικής εταιρείας Anadolu Jet στο Ισραήλ άρχισαν να λαμβάνουν ο ένας μετά τον άλλον σοκαριστικές φωτογραφίες από αεροπορικά δυστυχήματα την ώρα που το αεροσκάφος βρισκόταν στον διάδρομο απογείωσης. Επικράτησε πανικός, ενημερώθηκε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους και αποφάσισε να μην απογειώσει το σκάφος και να καλέσει τις Αρχές.

Τόσο οι επιβάτες όσο και οι αποσκευές τους ελέγχθηκαν ξανά, πριν απογειωθεί η πτήση τελικά μετά από πέντε ώρες.

Για το περιστατικό κρίθηκαν ύποπτοι αρκετοί νεαροί Ισραηλινοί και ανακρίνονται, για κάτι που φαίνεται τελικά να ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Το αεροπλάνο είχε 160 επιβάτες.

Ανάλογο περιστατικό

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται την ισραηλινή ιστοσελίδα Ynet, οι εικόνες έφτασαν στα κινητά των επιβατών μέσω του AirDrop, μιας υπηρεσίας της Apple που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αρχεία από τη μια συσκευή της Apple στην άλλη σε μικρές αποστάσεις. Όλες οι εικόνες ελήφθησαν σε iPhone, αναφέρει το τοπικό μέσο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα υπήρξε άλλο ένα περιστατικό που προκάλεσε τρόμο στους επιβάτες, στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν μια οικογένεια Αμερικανών είχε στις αποσκευές της μια οβίδα, την οποία ήθελε να πάρει για σουβενίρ!

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα