Προγνωστικά

Ιστορική ευκαιρία για Κολωνία

Η μέρα είναι γεμάτη με μεγάλα ματς και το βλέμμα μας είναι στραμμένο σε όλη την Ευρώπη.
Ακούστε το άρθρο

Στη πιο ενδιαφέρουσα περίοδο της σεζόν είμαστε και επίσημα. Οι ομάδες θα δώσουν τον «υπέρ πάντων» αγώνα τους σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές για να φτάσουν στους στόχους που έχουν βάλει από το ξεκίνημα.

Η μέρα είναι γεμάτη με μεγάλα ματς και το βλέμμα μας είναι στραμμένο σε όλη την Ευρώπη. Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική stoiximan

Στοιχηματικά θα κινηθούμε προς τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα τη Μπουντεσλίγκα. Μπορεί Μπάγερν και Ντόρτμουντ να έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στη 4άδα, όμως οι άλλες δυο θέσεις «παίζονται». Μια από τις υποψήφιες είναι η Κολωνία, που σήμερα υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Κολωνίας δε μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα του θα κυνηγούσε μια θέση στη 4άδα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της φετινής σεζόν, ειδικά μετά τη δύσκολη παραμονή που είχε τη περσινή χρονιά.  Οι «τράγοι» έχουν κάνει σπουδαία δουλειά φέτος και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο γήπεδο. Μετά το 4-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, η Κολωνία αν κερδίσει τη Βόλφσμπουργκ είναι σίγουρα στο Γιουρόπα και μετά ότι παραπάνω έρθει, είναι κέρδος. Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μπάουμγκαρτ, σε ένα γήπεδο που θα «βράζει».

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μάιντς, η αλήθεια είναι πως οι ρυθμοί στη Βόλφσμπουργκ έχουν πέσει, σε μια μέτρια σεζόν για την ομάδα. Η μαθηματική παραμονή εξασφαλίστηκε, έτσι δεν υπάρχει άγχος, παρά μόνο για τη καλύτερη δυνατή θέση στη κατάταξη μέχρι τέλους. Οι «λύκοι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας τη περασμένη αγωνιστική στη Στουτγκάρδη, παρότι πέρασαν ένα δύσκολο απόγευμα. Ο κόουτς Κόφελντ σχεδιάζει ήδη τη νέα σεζόν και για τη Κολωνία δε θα έχει μαζί του τους Μπορνό, Βάλντσμιντ, Οτάβιο και Γουίλιαμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, το κίνητρο είναι αυτό που οδηγεί τις ομάδες και τις επιλογές μας στις τελευταίες αγωνιστικές. Η Κολωνία κυνηγάει το όνειρο της Ευρώπης, τη στιγμή που η Βόλφσμπουργκ είναι άνετη και σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Πολύ χαμηλός ο άσος στο 1.65 της stoiximangr, όμως είναι ένα λογικό σημείο.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Όλη η επικαιρότητα