Κινηματογράφος

It – Chapter 2: Στις νέες φωτογραφίες η παρέα των πιτσιρικάδων ξανασμίγει

Ακούστε το άρθρο

Ζυγώνει η ώρα που θα συναντήσουν και πάλι τον χειρότερό τους εφιάλτη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book, κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του It: Chapter 2, του πολυαναμενόμενου sequel του Αυτό, όπου απεικονίζεται η ενήλικη πια συντροφιά του “Losers Club”, πλην την παρουσία ενός.

Οι διαδικασίες παραγωγής του φιλμ που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King, συνεχίζονται στο Port Hope που βρίσκεται στο Ontario του Καναδά, και μέσω της συγκεκριμένης τοποθεσίας επιστρέφουμε και πάλι στην φανταστική πόλη ‘Derry’.

Έξι από τα επτά μέλη της γνωστής κομπανίας φαίνονται στην εν λόγω λήψη, δηλαδή η Jessica Chastain ως η ‘Beverly Marsh’, ο James McAvoy ως ο ‘Bill Denbrough’, ο Bill Hader ως ο ‘Richie Tozier’, ο James Ransone ως ο ‘Eddie Kaspbrak’, ο Jay Ryan ως ο ‘Ben Hanscom’, και ο Isaiah Mustafa ως ‘Mike Hanlon’, όμως από το set απουσιάζει ο Andy Bean ως ο ‘Stanley Uris’.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, ο Bill Skarsgård που ερμηνεύει τον διαβολικό ‘Pennywise’ επίσης λείπει από την παραπάνω φωτογραφία.

Το It: Chapter 2 του Andy Muschietti  έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019.

ΠΗΓΗ: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα