Προγνωστικά

Ιταλία με χάντικαπ και Over 3,5 στο Ρουμανία – Γαλλία

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Η τελική φάση του EURO U19 συνεχίζεται στη Σλοβακία, με την Ιταλία και τη Γαλλία να επιδιώκουν το δύο στα δύο πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι για την πρωτιά στον όμιλο.

Η διοργανώτρια και η Ρουμανία, αντίστοιχα, έχουν εξαιρετικά ζόρικη αποστολή και δύσκολα θα αντέξουν.

Όσα πρέπει να ξέρετε για την online ρουλετα

Σλοβακία U19 – Ιταλία U19 (18:30)

Η Ιταλία θέλει να κάνει τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στην τελική φάση του EURO U19, μετά το 2-1 επί της Ρουμανίας. Η Σλοβακία μπορεί να είναι η διοργανώτρια, αλλά έπεσε αμαχητί στην πρεμιέρα και φανέρωσε τεράστιες αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση απέναντι στη Γαλλία (0-5). Ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση στο γκρουπ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ρουμανίας.

➥ Η Ιταλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά στοιχηματική αξία στο διπλό προκύπτει μόνο μέσω χάντικαπ. Ποντάρισμα στο ασιατικό σημείο 2 (-1 E.H.), περιμένοντας νίκη των Ιταλών με 2+ γκολ διαφορά, σε απόδοση 1.80.

Ρουμανία U19 – Γαλλία U19 (21:00)

Για τον 1ο όμιλο του EURO U19, η Γαλλία παίζει με τη Ρουμανία και θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της μετά το θριαμβευτικό 5-0 της πρεμιέρας κόντρα στη διοργανώτρια Σλοβακία. Οι Βαλκάνιοι πάλεψαν απέναντι στην Ιταλία, αλλά έχασαν οριακά και δίκαια με 2-1. Πλέον, έχουν στοχεύσει στο ματς της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Σλοβακία, όπου θα κριθεί η 3η θέση του ομίλου, η οποία μπορεί να οδηγήσει στο Μουντιάλ U20.

➥ Η Γαλλία ορίζει την έκβαση του αγώνα και αν σκοράρει νωρίς το ματς αναμένεται να… ανοίξει, όπως συνέβη και με τη Σλοβακία. Ποντάρισμα στο Over 3,5 σε απόδοση 2.50.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα