Κόσμος

«Ήθελα να τελειώσει κι έτσι έβγαλα την μπλούζα μου»

Ακούστε το άρθρο

Μια γυναίκα κατηγορεί δύο διεθνείς ιρλανδούς παίκτες του ράγκμπι ότι τη βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αναγκάζοντάς τη πρώτα να γδυθεί.

Όπως δηλώνει στο δικαστήριο, ο 26χρονος Paddy Jackson και ο 24χρονος Stuart Olding την έσυραν στο δωμάτιό τους τον Ιούνιο του 2016, στο Μπέλφαστ, σε ένα πάρτι που είχε διοργανωθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου.

Το δικαστήριο του Μπέλφαστ την άκουσε να λέει πως πήγε με τη θέλησή της στο δωμάτιο του Jackson, με τον οποίο φιλήθηκε χωρίς να εξαναγκαστεί.

AP_99267206465

Ο βιασμός φέρεται να έγινε στο δικό της δωμάτιο λίγο αργότερα, όταν επέστρεψε για να πάρει την τσάντα της.

Στην έκτη πια μέρα της εκδίκασης της πολύκροτης για την Ιρλανδία υπόθεσης, το φερόμενο ως θύμα αποκάλυψε μάλιστα πως έβγαλε μόνη της την μπλούζα, γιατί ήθελε να τελειώσει το μαρτύριο μια ώρα αρχύτερα.

«Με διέταξαν να βγάλω την μπλούζα μου», είπε στο δικαστήριο, «ήθελα να τελειώσει, κι έτσι έβγαλα την μπλούζα μου». Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο παικτών τη ρώτησε πάντως γιατί δεν φώναξε βοήθεια, μιας και το συμβάν έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο γεμάτο από κόσμο, κι εκείνη απάντησε πως «πάγωσε» όταν είδε μια δεύτερη γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο και να κινηματογραφεί τον βιασμό.

AP_16170575056632

Το δικαστήριο άκουσε όμως και τους Olding και Jackson να κοκορεύονται για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις στο WhatsApp, καθώς η μεταξύ τους επικοινωνία στο κινητό κατατέθηκε ως αποδεικτικό.

Οι δυο τους συνεχίζουν να αρνούνται ότι τη βίασαν και μιλούν για συναινετικό σεξ. Η δίκη που έχει σοκάρει την Ιρλανδία συνεχίζεται…

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα