Lifestyle

Ηθοποιοί που αποκάλυψαν χρόνια μετά ότι είχαν ερωτευτεί τους συμπρωταγωνιστές τους

Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο. Οι ηθοποιοί που αποκάλυψαν χρόνια μετά ότι είχαν ερωτευτεί τους συμπρωταγωνιστές τους, είναι αρκετοί.
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι παράξενο για τους ηθοποιούς να γίνονται ζευγάρια αφού έχουν συνεργαστεί σε μία δουλειά. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι παράξενο ή λιγότερο συχνό φαινόμενο σε οποιοδήποτε επάγγελμα, καθώς ως φαίνεται, όλοι μας περνάμε τη μισή μας ζωή στη δουλειά κι αυτή είναι συχνά ο τρόπος που γνωρίζουμε νέους ανθρώπους. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα μας είναι οι ηθοποιοί που δεν εξομολόγηθηκαν τα αισθήματά τους στους συμπρωταγωνιστές τους, αλλά παράδεχθηκαν δημόσια χρόνια αργότερα ότι τους είχαν ερωτευτεί.

Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο. Οι ηθοποιοί που αποκάλυψαν χρόνια μετά ότι είχαν ερωτευτεί τους συμπρωταγωνιστές τους, είναι αρκετοί. Αρκετοί είναι κι εκείνοι που ανταπέδωσαν την εξομολόγηση, παραδεχόμενοι ότι κι εκείνοι είχαν το crush τους στο set. Διαβάζοντας αυτή τη λίστα ετοιμάσου να πεις πολλά «κρίμα» για όσους δεν τόλμησαν να εκφράσουν τον έρωτά τους την ώρα που έπρεπε.

Ηθοποιοί που είχαν ερωτευτεί «κρυφά» τους συμπρωταγωνιστές τους

Emma Watson – Tom Felton

AP Images

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται στους fans του Harry Potter, η Ερμιόνη, δηλαδή η Emma Watson υπήρξε κρυφά ερωτευμένη με τον Μαλφόι, δηλαδή τον Tom Felton. Η εξομολόγησή της έλαβε χώρα στο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Έναν χρόνο μετά, ο Tom Felton στην αυτοβιογραφία του, Beyond the Wand παραδέχτηκε ότι κι εκείνος ένιωθε σίγουρα ότι υπήρχε μία «φλόγα» μεταξύ εκείνου και της Emma.

«Οι φήμες ξεκίνησαν ότι η σχέση μας ήταν βαθύτερη απ’ ό,τι δείχναμε. Αρνήθηκα ότι μου άρεσε με αυτόν τον τρόπο, αλλά η αλήθεια ήταν άλλη. Το κορίτσι μου τότε ήξερε αμέσως ότι υπήρχε κάτι ανείπωτο ανάμεσά μας», έγραφε μεταξύ άλλων, ο Tom Felton για τον «μυστικό» έρωτα της παιδικής του ηλικίας και της εφηβείας του. Πρώτο κρίμα για σήμερα.

David Schwimmer- Jennifer Aniston

Getty Images

Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις του Friends: The Reunion ήρθε όταν ο David Schwimmer παραδέχτηκε ότι είχε ερωτευτεί την συμπρωταγωνίστριά του, Jennifer Aniston. Η Jennifer Aniston απάντησε εκείνη την ώρα ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία κι όλα τα υπόλοιπα Φιλαράκια συμφώνησαν ότι όσα ένιωθαν εκείνοι οι δύο, ήταν εμφανή.

«Θυμάμαι να λέω μία φορά στον David: “Θα είναι πολύ κρίμα αν την πρώτη φορά που θα φιληθούμε εσύ κι εγώ είναι στην τηλεόραση. Φυσικά, το πρώτο μας φιλί ήταν σε αυτή την καφετέρια. Οπότε διοχετεύσαμε όλη την αγάπη και τη λατρεία μας ο ένας για τον άλλο στον Ross και τη Rachel», είπε χαρακτηριστικά η Jennifer Aniston. But you ‘re his lobster, θα προσθέσω εγώ, μην μου δίνεις σημασία.

Ashley Greene- Jackson Rathbone

AP Images

Στους fans του Twilight Saga απευθύνεται αυτή η εξομολόγηση που έκανε στο podcast The Twilight Effect, η Ashley Greene. Όπως είπε, ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον συμπρωταγωνιστή της, Jackson Rathbone στα γυρίσματα. «Υποτίθεται ότι θα ήταν ο έρωτας της ζωής μου στις ταινίες κι εγώ σκεφτόμουν “Α, αυτό θα μου είναι εύκολο”», είπε χαρακτηριστικά.

Sandra Bullock- Keanu Reeves

AP Images

Στην εκπομπή της Ellen DeGeneres είχε πει η Sandra Bullock ότι υπήρξε ερωτευμένη με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Speed, Keanu Reeves, αλλά ποτέ δεν βγήκαν ραντεβού μαζί γιατί πίστευε ότι κάτι σε εκείνη μάλλον δεν του άρεσε. «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο γλυκός και πόσο όμορφος ήταν ο Keanu Reeves. Ήταν δύσκολο για μένα να είμαι πραγματικά σοβαρή. Με κοιτούσε και χαμογελούσα», έλεγε η ηθοποιός.

Όταν ο Keanu Reeves επισκέφθηκε την ίδια εκπομπή εξομολογήθηκε ότι δεν ήξερε ότι άρεσε στη Sandra Bullock, αλλά κι ότι «προφανώς δεν ήξερε κι εκείνη ότι κι εγώ την είχα ερωτευτεί». Κρίμα μεγάλο.

Shane West – Mandy Moore

To 2021 o Shane West είπε στο περιοδικό Vulture ότι πιστεύει ότι εκείνος και η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία A Walk to Remember, δηλαδή η Mandy Moore, ήταν κάπως «τσιμπημένοι» ο ένας με τον άλλο. Η Mandy Moore επιβεβαίωσε τις υποψίες του με ένα video στο Instagram, όπου έβλεπε ξανά την ταινία κι έλεγε: «Μπορείτε να καταλάβετε γιατί είχα ερωτευτεί τον Shane West, έτσι δεν είναι;».

Elizabeth Perkins – Tom Hanks

Getty Images

Στην εκπομπή Watch What Happens Live with Andy Cohen, η Elizabeth Perkins είχε εξομολογηθεί ότι είχε ερωτευτεί τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Big, Tom Hanks. Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία, αφού όπως είπε ο Tom Hanks είχε τότε ήδη σχέση με τη Rita Wilson. Γι’ αυτό και η συμπρωταγωνίστριά του δεν του εκδήλωσε το ενδιαφέρον της. Μπράβο της, όχι, να τα λέμε κι αυτά.

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα