Κόσμος

Η Ivanka Trump εξοργίζει με προκλητική φωτογραφία ενώ εκατομμύρια πρόσφυγες μένουν εκτός ΗΠΑ

Ακούστε το άρθρο

Το Σάββατο, ο Donald Trump εξέδωσε αιφνίδια απαγόρευση της εισόδου μεταναστών από επτά μουσουλμανικές χώρες, στις ΗΠΑ. Όπως ήταν φυσικό, η ξαφνική αυτή εκτελεστική διαταγή δεν έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τους πολίτες της Αμερικής, αφού πρακτικά σημαίνει πως προσωρινά τουλάχιστον, 218 εκατομμύρια άνθρωποι δε μπορούν να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Ενώ λοιπόν οι ζωές πολλών ανθρώπων κρέμονται από τις αποφάσεις του Trump για την απαγόρευση των μεταναστών, η ζωή συνεχίζεται σε φυσιολογικούς ρυθμούς για την κόρη του, Ivanka.

H 35χρονη επιχειρηματίας, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια και τον σύζυγό της, Jared Kushner, να φορούν τα καλά τους και να παρευρίσκονται σε ένα gala.

Υπενθύμιση: Την ίδια ώρα χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στα αεροδρόμια όλου του κόσμου, εξαιτίας του πατέρα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος εξοργίστηκε με το προκλητικό post της Ivanka και “έδωσε πόνο” απαντώντας στο τουλάχιστον προσβλητικό tweet της.

Παρακάτω θα δεις μερικά μόνο από τα ιδιαιτέρως κολακευτικά (ή και όχι) σχόλια που έλαβε.


@IvankaTrump @Walldo Strangely tone-deaf to show off this sparkly, tin-foil eveningwear given current humanitarian crisis. Seems clueless.

— Josh Morgerman (@iCyclone) January 29, 2017

Και ιδού δύο εικόνες που δείχνουν ακριβώς τι συμβαίνει τώρα στην Αμερική

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα