Lifestyle

Jennifer Aniston: Τελικά… το «έσπασε» το Instagram!

Ακούστε το άρθρο

Παροξυσμό στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει η Jennifer Aniston! Η διάσημη ηθοποιός και τηλεοπτική Rachel από τα Φιλαράκια άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγες μόλις ώρες απέκτησε εκατομμύρια followers. Αυτή τη στιγμή έχει 12 εκατομμύρια και συνεχίζει ακάθεκτη. Μάλιστα, κάποιοι δυσκολεύτηκαν να την ακολουθήσουν, με την Jennifer να πιστεύει ότι το… χάλασε.

Η χολιγουντιανή σταρ μετά από σκληρές πιέσεις του φιλικού της περιβάλλοντος άλλαξε γνώμη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. «Πολλοί με ενθάρρυναν να το κάνω. Σε ό,τι αντιστέκεσαι, επιμένει, οπότε ας είναι. Απλώς καν’ το», ανέφερε η Jennifer Aniston σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως πριν τον επίσημο λογαριασμό της είχε ανοίξει έναν κρυφό, για να μπορέσει να καταλάβει πώς λειτουργεί το Instagram.

Τελικά λίγο αργότερα, έκανε την δεύτερή της ανάρτηση, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά ένα βίντεο όπου τρολάρει το ρεκόρ της στο Instagram. «Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω… Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα», σχολίασε η ηθοποιός. Στο βίντεο που ανέβασε φαίνεται να σπάει ένα κινητό τηλέφωνο, με τους συνεργάτες της να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους τι κάνει…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I swear I didn’t mean to break it… Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

via

Όλη η επικαιρότητα