Ψυχαγωγία

«John Wick 4»: Κυκλοφόρησε το πρώτο «εκρηκτικό» teaser της ταινίας

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser τρέιλερ για τη νέα πολυαναμενόμενη συνέχεια του «John Wick 4».

Εκρηκτικό και γεμάτο δράση, το τρέιλερ κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic Con και θέτει ένα σημαντικό ερώτημα για τον Wick που προσπαθεί να αφήσει πίσω τον κόσμο των δολοφονιών.

«Έχεις σκεφτεί πού τελειώνει αυτό;»

Το teaser, με τίτλο «Sneak Peek», δείχνει τον πρωταγωνιστή Κιάνου Ριβς να έρχεται αντιμέτωπος με νέους κακούς όπως ο Donnie Yen και ο Bill Skarsgård. Μεταξύ άλλων θα βρεθεί ανάμεσα σε ανθρωποκυνηγητά με αυτοκίνητα, ξιφομαχίες και απέναντι στον Laurence Fishburne.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023, όπως αποκαλύφθηκε μαζί με την κυκλοφορία του τρέιλερ ενώ παραμένει μυστήριο αν η τέταρτη ταινία θα έχει κάτι παραπάνω από το όνομα του «John Wick» για τίτλο.

Το John Wick 4 φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Chad Stahelski ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Basil Iwanyk και Erica Lee. Ο Κιάνου Ριβς και η Louise Rosner είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Υπάρχουν πολλά spin-offs του John Wick επί του παρόντος στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής σειράς The Continental με πρωταγωνιστές τον Μελ Γκίμπσον.

Η Ana de Armas κλήθηκε επίσης να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην spin-off ταινία Ballerina, για μια νεαρή γυναίκα δολοφόνο που εκδικείται εκείνους που  σκότωσαν την οικογένειά της.

Με πληροφορίες του NME

Όλη η επικαιρότητα