Μεσσηνία

Kαλαμάτα: Παραιτήθηκε από τη διοίκηση του δήμου ο πρώην βουλευτής της Χ.Α. Δημήτρης Κουκούτσης

Ακούστε το άρθρο

Δήλωση παραίτησης υπέβαλε πριν λίγη ώρα ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης, Δημήτρης Κουκούτσης.

Στην λακωνική παραίτηση-επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο πρ.βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής και μεταξύ των καταδικασθέντων βάσει της προχθεσινής ιστορικής απόφασης του δικαστηρίου, ζητά να γίνει δεκτή η παραίτησή του από την προεδρία του διαδημοτικού Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας-Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη επιτροπή έχει οριστεί.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δημήτρης Κουκούτσης υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας κατά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, τους τελευταίους μήνες η παράταξή του συνεργάστηκε με τη δημοτική πλειοψηφία και ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος τον είχε επιλέξει για θέσεις ευθύνης στη διοίκηση.

Εκτός από πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης είχε οριστεί και τακτικό μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚ, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας, από τις οποίες, κατόπιν των γνωστών δικαστικών εξελίξεων ζητάει την αντικατάστασή του.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί (ως εκτός ημερησίας διάταξης) με εισήγηση του Δημάρχου, την προσεχή Δευτέρα το βράδυ, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας που θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη.

via

Όλη η επικαιρότητα