Lifestyle Smile

Kώστας Φραγκολιάς: «Ένα μέρος της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση»!

κωστας φραγκολιας
Ακούστε το άρθρο

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ΄ όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή “Pop Up”.

Μια νέα στήλη εγκαινιάστηκε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τίτλο «Σπάσ’ τα», όπου διάφοροι καλεσμένοι από την ελληνική showbiz θα βρίσκονται και θα παραχωρούν συνέντευξη.

Ποδαρικό στη στήλη έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς και απάντησε πολλές και πικάντικες ερωτήσεις.

Το μοντέλο και ο παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς είχε δικαίωμα να αποφύγει μόνο μια ερώτηση από τις παρακάτω ερωτήσεις: «ποιον διάσημο δε θα ήθελε να συναντήσει ποτέ στο δρόμο;», «τι ακριβώς δουλειά κάνει», «ποιο είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή;», αλλά και «πιστεύει ότι η καριέρα του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σχέση με την Άννα Βίσση;».

Η συνέντευξη ξεκίνησε, λέγοντας: «Ζητάω συγγνώμη στον Μάκη Δελαπόρτα γιατί πριν πολλά χρόνια μας είχε πιάσει νευρικό γέλιο με τον Δημήτρη Παπανώτα για κάτι που είδαμε. Αν έκανα μόνος μου εκπομπή θα έπαιρνα στο πάνελ τον Δημήτρη Παπανώτα και δυο φίλους μου. Αν είχαμε κορίτσι στην εκπομπή που θα παρουσίαζα, η Ελένη Τσολάκη θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με μια κυρία που μου είχε αγοράσει ομάδα για να παίζω ποδόσφαιρο. Έχω βαρεθεί να απαντάω στο πότε θα παντρευτώ. Είμαι 45 ετών. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ το 2021. Δεν νιώθω αμηχανία όταν είμαι με τη σύντροφό μου και παίζει στο ραδιόφωνο Άννα Βίσση. Ούτε και η σύντροφός μου. Βίσση ή Βανδή; Εντάξει, Βίσση! Είμαι περίπου ποδοσφαιριστής, περίπου παρουσιαστής, περίπου μοντέλο. Όλα στο περίπου είμαι. Κάποιες φορές νιώθω ηθοποιός».

Τέλος για την Άννα Βίσση εξομολογήθηκε δημοσίως: «Ένα κομμάτι της καριέρας μου το χρωστάω στην Άννα Βίσση. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο ευρύ κοινό έγινα γνωστός μέσω της σχέσης μου με την Άννα Βίσση».

via

Όλη η επικαιρότητα