Ηλεία

Κ. Αλεξανδρόπουλος: Απόρριψη ενστάσεων για τις εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για τις δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν αναφορικά με το ζήτημα των εκλογικών διαδικασιών στον Δήμο Ζαχάρως εξέδωσε ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

«Με τις υπ’ αριθμούς Α456/2019 & Α219/2020 αποφάσεις του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πύργου και την υπ’ αρ. 1071/2020 απόφαση                  (Γ Τμήματος) του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) απερρίφθησαν στην ουσία  οι ενστάσεις τόσο του Πανταζή Χρονόπουλου, όσο και  των υπόλοιπων υποψηφίων του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ», κατά του εκλογικού αποτελέσματος της 26ης Μάιου 2019 για τον Δήμο Ζαχάρως, δεχόμενες και οι δύο αποφάσεις, όλους τους νομικούς ισχυρισμούς μας, που υποβλήθηκαν,  ενώπιον του ως άνω αρμοδίου δικαστηρίου κατά την εκδίκαση των ενστάσεων,  στις 11-07-2019, 06-09-2019 στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πύργου  και την  05-03-2020 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αντίστοιχα.

Ευχαριστώ δημοσίως τους νομικούς μου παραστάτες και συμβούλους στην προσπάθεια αυτή, Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Ηλείας  κ. Φώτη Λουμίτη  και Δικηγόρο Αθηνών κ. Θεόδωρο Παπαγεωργίου και τους συγχαίρω διότι υποστήριξαν με σεμνότητα, σοβαρότητα και χωρίς επικοινωνιακές υπερβολές,  με τα αναγκαία και βάσιμα νομικά επιχειρήματα, τις ως άνω υποθέσεις, ώστε να επιτευχθεί  το προαναφερόμενο αποτέλεσμα».

Όλη η επικαιρότητα