Ηλεία

Κ. Αλεξανδρόπουλος: «Επιζήμια σε όλη τη Ζαχάρω η καθυστέρηση στη λειτουργία των Λουτρών στον Καϊάφα»

Αυτό που γίνεται με τα Λουτρά του Καϊάφα, και έχει γίνει καθεστώς  τα τελευταία χρόνια, είναι γεγονός απαράδεκτο που πλήττει τα συμφέροντα του τόπου μας, και δεν πρέπει να ξανασυμβεί στο μέλλον.

Με την δήλωση αυτή, σχολίασε χθες ερωτηθείς σχετικά, την καθυστέρηση στην έναρξη της Λουτρικής Περιόδου στις φημισμένες αλλά δυστυχώς εγκαταλελειμμένες πηγές, ο νέος Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Πρόκειται για μια κατάσταση – επεσήμανε – η οποία προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση όλων μας, με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις να τις έχει υποστεί η οικονομία μας. Έμποροι, επαγγελματίες, ξενοδόχοι και άλλες κατηγορίες που εμπλέκονται με την αγορά, υφίστανται τεράστια ζημία, για την οποία κάποιοι έχουν ευθύνη και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις απέναντί τους.

Είναι αδιανόητο ο Δήμος μας, να δέχεται επισκέπτες που έρχονται ακόμη και από την Αμερική και την Αυστραλία για να επωφεληθούν από τις θεραπευτικές ιδιότητες των πηγών και να φεύγουν απογοητευμένοι, βρίσκοντας κλειστά τα Λουτρά.

Η νέα Δημ. Αρχή της Ζαχάρως και εγώ προσωπικά θα επιδιώξουμε να είναι αυτή η χρονιά η τελευταία με τέτοια καθυστέρηση. Επιβάλλεται να δοθεί ένα τέλος στη διαδικασία χρονοτριβής που ταλαιπωρεί αλλά και ζημιώνει άδικα τόσους συνανθρώπους. Δεν επιτρέπονται δικαιολογίες και πολύ περισσότερο δεν επιτρέπεται η επίκληση της γραφειοκρατίας, σημειώνει στην τοποθέτησή του ο νέος δήμαρχος.

Όλη η επικαιρότητα