Ηλεία

Κ. Λεβέντης: “Επιμελητήριο Ηλείας – Η ώρα της ευθύνης”

Ακούστε το άρθρο

Συνάδελφοι, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, έμποροι, μέλη του Επιμελητηρίου Ηλείας.Η ώρα της εκλογής Διοίκησης έφθασε και είναι η ώρα της ατομικής μας ευθύνης.

Καλούμαστε να εκλέξουμε αυτούς που θα δώσουν τη μάχη της υπεράσπισης της πραγματικής οικονομίας, άρα και της κοινωνίας τα επόμενα χρόνια, δίνοντας χρόνο και δυνάμεις για τον κοινό σκοπό.

Για να έχουμε ένα Επιμελητήριο-σύμμαχο στις προσπάθειές μας, για να έχουμε φωνή σε κεντρικό επίπεδο, για να αποδείξουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να γίνουμε παράδειγμα εξόδου από την κρίση.

Να δυναμώσουμε τις υποδομές. Να αυξήσουμε την διεθνή απήχηση των προϊόντων μας. Να αντισταθούμε στην επιδρομή των τραπεζών. Να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με όλους τους αναπτυξιακούς φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Να καταπολεμήσουμε την ανεργία και να αντισταθούμε στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, δημιουργώντας βιώσιμες θέσεις εργασίας.

Να δημιουργήσουμε μιαενιαία παραγωγική και καταναλωτική αλυσίδα που θα ισχυροποιήσει την Ηλείακαι θα προσελκύσει επενδυτές σε όλους τους τομείς.

Να δώσουμε τη μάχη της οριστικής ρύθμισης των χρεών προς Δημόσιο και ΕΦΚΑ, χρεών που δημιούργησαν η κρίση και αδιαφορία του Κράτους για τα ιδιαίτερα προβλήματα του νομού μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, στα χρόνια που πέρασαν, τίμησα την εμπιστοσύνη σας στην Ηλεία και πανελλαδικά.

Από τη θέση του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ηλείας, με Πρόεδρο τον Κώστα Νικολούτσο, συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις να θεμελιώσουμε ένα Επιμελητήριο-εγγυητή της κοινής μας προσπάθειας, για ανάπτυξη και υπεράσπιση των δικαίων μας.

Είμαι ξανά υποψήφιος και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια.

Ζητώ και πάλι την ψήφο σας, στο ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, για να συνεχίσουμε, με τον Κώστα Νικολούτσο  και όλες και όλους τους άξιους συναδέλφους, να αγωνιζόμαστε.

Ανέλαβα την ευθύνη μου και σας ζητώ να αναλάβετε και την δική σας,

Να έλθετε μαζικά στην κάλπη και να εκλέξετε τους εκπροσώπους σας.

Ελεύθερα και δυναμικά, να απαντήσουμε σε όλα, ασκώντας το δημοκρατικό μας δικαίωμα. Να στείλουμε παντού το μήνυμα ότι, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ είναι μαζικό, δυνατό, ανεξάρτητο και μαχητικό.

Καλή ψήφο!

Όλη η επικαιρότητα