Ηλεία Τουρισμός

Κ. Λούλης: «Η  άγρα πελατών θα παταχθεί ολοσχερώς» – Επίσκεψη του προέδρου του ΔΛΤΠ, Λ. Βαρουξή στον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού

Ακούστε το άρθρο
  • Την άμεση δρομολόγηση των αναγκαίων ενεργειών, σε σύσκεψη στο Λιμάνι, προανήγγειλε ο Γ.Γ. Υπουργείου Τουρισμού

Τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Κωνσταντίνο Λούλη επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΔΛΤΠ Λεωνίδας Βαρουξής, προκειμένου να τον ενημερώσει για το φαινόμενο της άγρας πελατείας και παράλληλα να ζητήσει από τον κ. Γενικό στήριξη στην επικοινωνιακή προβολή, μέσω ΕΟΤ, του τουριστικού μας λιμένα.

Στον κ. Λούλη αναλύθηκαν όλες οι προσπάθειες της Διοίκησης του ΔΛΤΠ, προκειμένου να μπει τέλος στην τριτοκοσμική αυτή κατάσταση, και ειδικότερα η έκδοση της 123 απόφασης ώστε να εκτοπισθούν εκτός χερσαίας ζώνης οι «πειρατές», η προσπάθεια επέκτασης του χώρου ISPS και η «περίεργη» εμπλοκή των εν λόγω θεμάτων, που, πλην των  άλλων, στερούν το Λιμενικό ταμείο από έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Όσον αφορά την επικοινωνιακή προβολή του λιμανιού «Γιάννης Σπ. Λάτσης», ο κ. Βαρουξής ανέφερε στον κ. Λούλη, τις επιτυχείς προσπάθειες της Διοίκησης, ώστε να αποκτήσει το λιμάνι, από μόνο του μια υπεραξία με την εκτέλεση σημαντικών έργων ανάπλασης στη χερσαία ζώνη, καθώς  και την ονοματοδοσία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Από την πλευρά του ο κ. Λούλης ευχαρίστησε τον κ. Βαρουξή για την ευρεία ενημέρωση που του παρείχε, εξήρε το έργο της Διοίκησης του ΔΛΤΠ και υποσχέθηκε στον κ. Βαρουξή, ότι σύντομα θα επισκεφθεί το λιμάνι με συνεργάτες του, ώστε από κοινού με τη Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου να συνεργαστούν για την επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων.

Όλη η επικαιρότητα