Γ Εθνική

Κ. Λούσκος (Πανηλειακός): «Η ομάδα μας προσφέρει και κοινωνικό έργο»

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Διαγόρα Βραχνείκων στον Πύργο  , μετράει ο Πανηλειακός, ο οποίος θέλει ένα  τέταρτο σερί θετικό αποτέλεσμα.

Με  τη χθεσινή προπόνηση να λαμβάνει χώρα στο Δημ. Στ. Πύργου υπό τις οδηγίες  του τεχνικού της ομάδας Κώστα Λούσκου,  και να περιλαμβάνει το καθιερωμένο διπλό! Το ευχάριστο είναι ότι το «απουσιολόγιο»… του είναι κενό, με εξαίρεση τον Πρέντι, που αποβλήθηκε στο ματς της Ζακύνθου με το Τσιλιβή!

Μάλιστα για το ματς απέναντι στην ομάδα των Βραχνείκων , ο Κώστας Λούσκος μπορεί να υπολογίζει  και στον Στ. Δαλαβούρα , που δήλωσε έτοιμος! Έτσι «λύνονται» τα χέρια του προπονητή, που μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του με  όλους διαθέσιμους! Μάλιστα λόγω της κρισιμότητας του ματς, προσανατολίζεται σε κάποιος αλλαγές, βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα, τους πιο έμπειρους, καθώς ο Διαγόρας Βραχμείκων, έχει δημιουργήσει παράδοση…, θετικών αποτελεσμάτων στον Πύργο!

Οι  ερυθρόλευκοι που προέρχονται από την καλή εμφάνιση στη Ζάκυνθο, που όμως δεν συνοδεύτηκε από τη νίκη κόντρα στο Τσιλιβή, έχουν ενθουσιασμό, και την Κυριακή στόχος για τον Κ. Λούσκο και τους ποδοσφαιριστές του είναι μόνο η νίκη.

Από τη μεριά του ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Κώστας Λούσκος (ΦΩΤΟ) σε δηλώσεις του στην «Πατρίς – Σπορ», πέρα από τον αγώνα αναφέρθηκε και στο κοινωνικό πρόσωπο του Πανηλειακού.

  • Κάλεσμα στον κόσμο της Ηλείας απευθύνει ο τεχνικός του Πανηλειακού καθώς  τα έσοδα από τον αγώνα με τα Βραχνέικα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

«Οι ποδοσφαιριστές μου προσπαθούν  όσο μπορούν, μάχονται  από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαι ικανοποιημένος. Από κει και πέρα υπάρχουν τομείς που θέλουμε βελτίωση και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και όπως είναι λογικό χρειάζεται δουλειά και υπομονή, πράγμα που σημαίνει  ότι κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός! Το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή απέναντι στο Διαγόρα Βραχνείκων, ελπίζοντας στη νίκη! Για να συμβεί  όμως αυτό θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας! Άλλωστε υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός λόγος! Όπως γνωρίζετε η διοίκηση του Πανηλειακού όπως ήδη έχει  ανακοινώσει, τα έσοδα από την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων,  θα διατεθούν για την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη – Ραφάηλ προκειμένου να τον βοηθήσουν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Οι ερυθρόλευκοι για μια ακόμα φορά φανερώνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και αποδεικνύουν ότι αποτελούν ενεργό κύτταρο της κοινωνίας όχι μόνο του Νομού Ηλείας αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Η κίνηση  μας  αυτή μάλιστα,  αποκτά ιδιαίτερο νόημα,  αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική συγκυρία που βρίσκεται φέτος η ομάδα αφού κάθε είσπραξη από εισιτήρια είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, όμως όλα αυτά φαντάζουν μηδαμινά μπροστά στην υγεία και το χαμόγελο ενός μικρού παιδιού».

Όλη η επικαιρότητα