Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κ. Νικολούτσος: «Ελάτε να χαράξουμε μαζί το νέο δρόμο του Πύργου»

Λαέ του Δήμου Πύργου!

Στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα είναι βέβαιο ότι αντιλήφθηκες πολλά πράγματα:

Αντιλήφθηκες ότι η παράταξή μας «Μαζί Μπροστά» με ηγέτη τον Κώστα Νικολούτσο, διακρίθηκε για την ποιότητα, το ήθος, την αξιοπρέπεια και κυρίως την διαφάνεια στον Λόγο και στην Πράξη.

Αντιλήφθηκες ότι πρεσβεύουμε και υποστηρίζουμε με σθένος, γνώση και βαθειά προσήλωση τον εκσυγχρονισμό, την ανάπτυξη και την μετάβαση του Πύργου και των δημοτικών του διαμερισμάτων από την ερήμωση, την εγκατάλειψη και την μιζέρια στο ιστορικό υψηλό που μας ανήκει.

Αντιλήφθηκες ότι λέμε αυτό που σκεφτόμαστε, ότι εννοούμε αυτό πού λέμε, και ότι κάνουμε αυτό που δημόσια αρθρώνουμε. Πάντα σε συμφωνία με τη δικιά σου ελπίδα, με τα δικά σου πιστεύω και τη δικιά σου αγωνία.

Αντιλήφθηκες επίσης, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν, ότι αυτό που δεν πίστευες και που δεν τολμούσες ούτε καν να διανοηθείς, έγινε πράξη: Κάποιοι από αυτούς που επέλεξες την α΄Κυριακή ως ηγέτες και εκφραστές των ελπίδων και των ονείρων σου, σου γύρισαν ξαφνικά και απότομα την πλάτη.

Χωρίς περίσκεψη και κυρίως χωρίς αιδώ, έχτισαν γύρω σου τείχη, εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη σου και διεμοίρασαν ερήμην σου ιμάτια, καρέκλες και αξιώματα. Εν ονόματι μιας δήθεν «δημοκρατικής – προοδευτικής σύγκλισης», εδρασμένης στην πραγματικότητα στην προσωπική τους αγωνία για συνέχιση του επαγγελματικού πολιτικού τους βιοπορισμού.

Αντιλήφθηκες τελικά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!.

Εάν ήμασταν ίδιοι θα συμμετείχαμε και εμείς στις προσχεδιασμένες.. «συσκέψεις» τους για να πάρουμε το ξεροκόμματο ή το κοκκαλάκι που θα μας πέταγαν.

Εάν ήμασταν ίδιοι θα πηγαίναμε και εμείς εγγράβατοι και καλοστημένοι να φωτογραφηθούμε με τον «Μεγάλο Αρχηγό», δηλώνοντάς του πίστη και υποταγή. Προδίδοντας τις όποιες αρχές μας χάριν της Αρχής (εξουσίας), όπως έπραξαν εκείνοι.

Εάν ήμασταν ίδιοι θα πωλούσαμε, έστω μισοτιμής, στο παζάρι του μικροπολιτικού νιτερέσου το πολιτικό μας φορτίο.

Εάν ήμασταν ίδιοι θα είχαμε και εμείς σημαντικές επιδόσεις στις κυβιστήσεις (κωλοτούμπες), στις υποκλίσεις, στις αναρριχήσεις, στις διολισθήσεις και στα άλλα ευγενή αθλήματα, στα οποία επί χρόνια διαπρέπουν οι σημερινοί «συνέταιροι» και οι γνωστοί «εγγυητές» τους.

Λαέ του Δήμου Πύργου!

Διακρίνεσαι για την εξυπνάδα και την καλώς εννοούμενη «μαγκιά» σου. Είσαι ψαγμένος και υποψιασμένος. Αυτοί που νομίζουν ότι μπορεί να σε παραπλανούν επ’άπειρον κατέχονται οι ίδιοι από πλάνη οικτρά.

Η αγχώδης, αγωνιώδης και βιαστική «συμμαχία» τους χωρίς αρχές, χωρίς όρια, χωρίς μέτρο και κυρίως χωρίς ευθύνη απέναντί σου, ενέχει τα χαρακτηριστικά πολιτικής διαφυγής.

Ήλθε πράγματι η ώρα να φύγουν, αλλά όχι και με τις καρέκλες του Δημαρχείου στην πλάτη. Όχι με όχημα τη δική σου εμπιστοσύνη, την οποία υπέκλεψαν και εκμεταλλεύτηκαν.

Στις εκλογές της β΄Κυριακής θα μιλήσεις μόνο Εσύ!!

Θα δώσεις ηχηρό παρόν και θα καταδικάσεις αυτούς  που σε διαιρούν σε δημοκράτη και αντιδημοκράτη, σε αντιδραστικό και προοδευτικό, μόνο και μόνο για να πετύχουν τα μικροπολιτικά, προσωπικά  τους παιχνίδια και να διασώσουν το ελάχιστο αξιακό τους υπόλοιπο.

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις!!

Ήρθε η ώρα να πάμε «Μαζί Μπροστά» για να διαλύσουμε την νέα «παράγκα» που φιλοδοξεί να διοικήσει την Πόλη για μία ολόκληρη τετραετία!!

Ήρθε η ώρα να πάμε «Μαζί Μπροστά» για να εξουδετερώσουμε την νέα ετερόρρυθμη εταιρία που πριν καλά – καλά στεγνώσουν τα πρακτικά της α΄Κυριακής, άπλωσε χέρι σε τιμάρια και αξιώματα!!

Ήρθε η ώρα να πάμε «Μαζί Μπροστά» για να τους δείξουμε στην πράξη ποιοι είναι οι πραγματικοί δημοκράτες και προοδευτικοί!!

Εμπρός «Μαζί Μπροστά» για την μεγάλη ΝΙΚΗ!!!

Όλη η επικαιρότητα