Αχαϊα Ηλεία

Κ. Στεφανόπουλος: Τοποθετήθηκε και επίσημα στη ΓΕΠΑΔ Δυτικής Ελλάδας – Επικρατέστερος Διευθυντής για την Ηλεία ο Σ. Παπασωτηρίου

Στην Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, τοποθετείται ως Διευθυντής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Ο κ. Στεφανόπουλος, θα αναλάβει την θέση του Αδαμάντιου Μητρόπουλου ο οποίος αποστρατεύθηκε ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, είναι τρεις Γενικές Διευθύνσεις Αστυνομίας, που την θέση του Διευθυντή αναλαμβάνει Ταξίαρχος σε βαθμό αντί Υποστράτηγος, ως ίσχυε μέχρι τώρα.

Όσο για την περιοχή της Ηλείας, φαίνεται πως την θέση του Διευθυντή θα αναλάβει ένας από τους τρεις Αστυνομικούς Διευθυντές, που έχουν παραμείνει στο Επιτελείο, με επικρατέστερο όνομα να είναι αυτό του Σωτήρη Παπασωτηρίου, ο οποίος είναι και ο αρχαιότερος αξιωματικός. Σε περίπτωση που δεν προκύψει πάντως κάποια αλλαγή στις τοποθετήσεις, φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες ο νέος Διευθυντής Αστυνομίας Ηλείας, θα είναι ο κ. Παπασωτηρίου, με βοηθούς τους Αστυνομικούς Διευθυντές, Βαγγέλη Αναγνωστάκη και Θωμά Καραχάλιο.

Στις άλλες δύο Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων αντίστοιχα τις θέσεις των Διευθυντών αναλαμβάνουν οι Ταξίαρχοι, Ευάγγελος Φωτόπουλος, ο οποίος από την Δ/νση Αστυνομίας Κορινθίας τοποθετήθηκε στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, με δαπάνες δημοσίου και ο Ιωάννης Ματσούκας, όπου από τη Δ/νση Αστυνομίας Κέρκυρας τοποθετήθηκε στη ΓΕ.Π.Α.Δ. Ιονίων Νήσων, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Όλη η επικαιρότητα