Ηλεία

Κ.Υ. Βάρδας: Αναβλήθηκε ο εμβολιασμός εξαιτίας διακοπής της ηλεκτροδότησης (vid)

Προσωρινά και μόνο για την περασμένη Τρίτη, ο εμβολιασμός αναβλήθηκε.
Ακούστε το άρθρο

Μια αρκετά μεγάλη ποσότητα φιαλιδίων με το εμβόλιο της Pfizer τέθηκε «εκτός» μέχρι νεωτέρας, στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, την περασμένη Δευτέρα.

Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι εξαιτίας της διακοπής της ηλεκτροδότησης κατά την διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Με δεδομένο πως τα εμβόλια αυτά πρέπει να διατηρούνται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, άμεσα, και παρά το γεγονός πως οι γεννήτριες του Κέντρου Υγείας, δούλεψαν κανονικά, η διεύθυνση, αποφάσισε αυτά που βρίσκονταν στο ψυγείο, να ελεγχθούν και να λάβουν εκ νέου έγκριση για χρήση στους πολίτες.

Έτσι προσωρινά και μόνο για την περασμένη Τρίτη, ο εμβολιασμός αναβλήθηκε, ωστόσο η εταιρεία της Pfizer, σύμφωνα με πληροφορίες, εφοδίασε άμεσα το Κέντρο Υγείας με νέα φιαλίδια ώστε να μην διακοπεί η διαδικασία του εμβολιαστικού κέντρου της περιοχής.

Μέχρι σήμερα τα 100 περίπου φιαλίδια, βρίσκονται στην αναμονή για απόρριψή τους ή όχι από το αρμόδιο Κέντρο που υλοποιεί τους ελέγχους.

Όλη η επικαιρότητα