Ηλεία

K2 THE HAIR LOUNGE: Νέος εντυπωσιακός χώρος περιποίησης στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Το κομμωτήριο K2 THE HAIR LOUNGE, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, υποδεχόμενο φίλους και γνωστούς στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο και εντυπωσιακό χώρο του, στην οδό Μπιζανίου 15 και Τ. Πετροπούλου.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο καθιερωμένος αγιασμός του μαγαζιού.

Οι ιδιοκτήτες Γιώργος και Έλενα Κολοβού, υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλους που έσπευσαν να τους δώσουν τις ευχές τους για καλές δουλειές, με χαμόγελο και συγκίνηση.

Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται, εντυπωσιάζει με το εξαιρετικό design το οποίο επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Τόνια Αθανασοπούλου. Με ιδιαίτερο στυλ, πολυτελή καθίσματα και λεπτομέρειες σε κάθε γωνιά του, έχει στόχο οι πελάτες του που θα το επισκέπτονται κάθε μέρα, να βιώνουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης!

*ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ 

Ο χώρος του είναι εξοπλισμένος με την τελευταία τεχνολογία της κομμωτικής και με μεγάλη έμφαση στα ποιοτικά προϊόντα. Παρέχονται μοναδικές θεραπείες μαλλιών, κομμώσεις γυναικών, ανδρών και παιδιών, χτενίσματα, βαφές και άλλες υπηρεσίες σχετικές με την κομμωτική.

Το κομμωτήριο λειτουργεί κανονικά, ενώ για όσους θέλουν να κλείσουν ραντεβού για μία απίστευτη εμπειρία περιποίησης δεν έχουν παρά να καλέσουν στο τηλέφωνο 2621-103515.

Όλη η επικαιρότητα