Ηλεία

Κάμπινγκ Κουρούτας: Διαγωνισμός για open bar, ψησταριά και εστιατόριο

Ακούστε το άρθρο

Σε 8 ημέρες θα διεξαχθεί ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση των δομών στο κάμπινγκ της Κουρούτας. Σε δέκα ημέρες θα διεξαχθεί ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση των δομών στο κάμπινγκ της Κουρούτας.

Μετά την απόφαση που ελήφθη προχθές το βράδυ από το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, για την αποδοχή της παραχώρησης- μίσθωσης από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου της έκτασης του κάμπινγκ στην Εταιρεία Ακινήτων του δήμου Ήλιδας, χθες έγινε το επόμενο βήμα για να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό η διαδικασία προκειμένου να λειτουργήσει και ο κατασκηνωτικός χώρος και οι υπόλοιπες δομές. Χθες το πρωί λοιπόν συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας και καθόρισε τους όρους για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Έτσι, αποφασίστηκε για το open bar η τιμή εκκίνησης να είναι στις 10.000 ευρώ, για το εστιατόριο η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στις 6.000 ευρώ και για την ψησταριά ως τιμή εκκίνησης ορίστηκαν οι 4.000 ευρώ.

Τον κατασκηνωτικό χώρο, όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρόνο, θα τον αξιοποιήσει η Εταιρεία Ακινήτων του δήμου και ήδη ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις έτσι ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό. Υπενθυμίζεται, ότι η παραχώρηση- μίσθωση από την ΕΤ.Α.Δ. έχει ισχύ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2017.

Όλη η επικαιρότητα