Ηλεία

Κάμπος: Απάτη με πεπόνια!

Θύμα απάτης έπεσε ένας επιχειρηματίας από τον Κάμπο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πρωτογενή τομέα, καθώς το περασμένο Σάββατοκύριακο τον προσέγγισαν δύο άνδρες μέσω Φέισμπουκ, υποδυόμενοι τους εμπόρους, και του ζήτησαν να αγοράσουν πεπόνια για την επιχείρησή τους.

Ο ανυποψίαστος άνδρας απάντησε θετικά και έτσι λίγο αργότερα ένας 26χρονος μετέβη με το αυτοκίνητο του συνεργού του στον Κάμπο την Κυριακή 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα 24 του μήνα, φορτώνοντας συνολικά 5,4 τόνους πεπόνια προκειμένου να τα μεταφέρει στο μαγαζί του στη Ζαχάρω, δίνοντας αόριστη υπόσχεση για την πληρωμή των 2.100 ευρώ που κόστιζαν τα πεπόνια.

Οι μέρες πέρασαν όμως και τα λεφτά δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Έτσι, ο παθών μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τα οφειλόμενα, όμως διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ούτε μαγαζί ούτε… πεπόνια φυσικά! Αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στην Ασφάλεια Πύργου.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν αστραπιαία και μεθοδικά, συλλαμβάνοντας τον έναν από τους δύο εμπλεκόμενους στον Πύργο, ενώ στο σπίτι του βρήκαν έναν τόνο πεπόνια, τα οποία και επιστράφηκαν στον παθόντα.

Οι Εις βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ο 25χρονος συνεργός του.

Όλη η επικαιρότητα