Ψυχαγωγία

Καφέ της Χαράς: Ο Σταύρακας, ο νέος ιδιοκτήτης του μαγαζιού του Φατσέα

Ακούστε το άρθρο

Το «Καφέ της Χαράς» θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του Ant1 στις αρχές του 2020.

Τόσο ο Χάρης Ρώμας όσο και η Άννα Χατζησοφιά που υπογράφουν το σενάριο έχουν σκοπό για άλλη μια φορά να καθηλώσουν το κοινό καθώς στο «Καφέ» της νέας γενιάς θα υπάρχουν πολλές ανατροπές.

Μια από αυτές είναι ο Σταύρακας, θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του καφενείου του Φατσέα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την φωτογραφία που «ανέβασε» στο facebook ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης ο οποίος υποδύεται τον Σταύρακα.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ηθοποιός μπροστά από μια ταμπέλα η οποία γράφει «πρώην Φατσέα».

«Ο Σταυρακας…σε νέες περιπέτειες….στον ΑNT1…» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία ενώ όταν διαδικτυακός του φίλος τον ρώτησε αν όντως αγόρασε το μαγαζί του Φατσέα, ο Γιάννης Παπαθανάσης απάντησε: «Έρχονται μεγάλες ανατροπές».

Η νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι που θα φέρει τα πάνω-κάτω

Η σειρά είχε τελειώσει με τον χωρισμό των Περίανδρου-Χαράς και από τότε, στα χρόνια που πέρασαν έχουν συμβεί πολλά.

Το σημαντικότερο είναι πως το μαγαζί της Χαράς Χάσκα, το περιβόητο «Καφέ της Χαράς» που είχε αναστατώσει την ήρεμη ζωή του χωριού πλέον δεν υπάρχει. Κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά που χαρακτηρίστηκε ως εμπρησμός όμως οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) – δικηγόρος πια – επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.  Εκεί, ξαναβρίσκει τον παιδικό της φίλο Εμμανουήλ (Μάνο πλέον) (Πάρις Σκαρτσολιάς) και  η παλιά τους φιλία μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο έρωτα. Στον έρωτα αυτό, όμως, εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Όπως αποδεικνύεται, η σχέση τους, που είχε λήξει άδοξα, έχει αφήσει και στους δύο κατάλοιπα και απωθημένα. Η Χαρά θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Σαν να μην έφτανε αυτό, μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω-κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα  γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα