Viral

Καφετζής «ξέσπασε» στο Αγρίνιο: Οι πελάτες καπνίζουν κι εκείνος έβγαλε την πιο επική ανακοίνωση

Ακούστε το άρθρο

Στο Αγρίνιο δεν έχουν σκοπό να συμμορφωθούν όλοι με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο. Κάποιοι είναι αμετάπειστοι και δεν σηκώνουν να του στερήσουν το τσιγάρο από το καφεδάκι ή το τσιπουράκι του. Οι ιδιοκτήτες μαγαζιών θέλουν να συμμορφωθούν με το νόμο αλλα δεν τους αφήνουν οι πελάτες και αγανακτούν.

Αγανακτισμένος φαίνεται πως είναι και ο ιδιοκτήτης (καφεΝτζής όπως αυτοαποκαλείται) του καφενείου που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο δημαρχείο. Αναγκάσηκε να κολλήσει μια ανακοίνωση στην τζαμαρία του μαγαζιού του με την οποία περιγράφει χαριτολογώντας πως οι πελάτες του είναι… ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Όπως αναφέρει στην περιβόητη αφίσα ο απίθανος (κάποιοι τον λένε και απερίγραπτο) καφετζής, εκείνος τους λέει να μην καπνίζουν αλλά είναι μόνος του, τον γράφουν και φοβάται να μην του ασκήσουν βία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα.

Να σημειωθεί πως στο εν λόγω κατάστημα η απαγόρευση ισχύει. Άπαντες βγαίνουν έξω να καπνίσουν ακόμη κι αν παίζουν δηλωτή και πρέπει να διακόψουν το παιχνίδι.

Πηγή: agrinionews

Όλη η επικαιρότητα