Γυναίκα

Καυτά σορτς: Φόρεσέ τα όπως η αγαπημένη σου star και εντυπωσίασε!

Ακούστε το άρθρο

Τα καυτά σορτς είναι για λίγες. Αυτή η άποψη τουλάχιστον επικρατεί. Λάθος κορίτσια! Μπορεί να τα αποφεύγετε πώς και πώς γιατί θεωρείτε ότι ταιριάζουν απόλυτα μόνο σε ψιλόλιγνες σιλουέτες, αυτό όμως είναι ένας μύθος. Ανάλογα με την υφή και το σχέδιο μπορούν να ταιριάξουν στους περισσότερους σωματότυπους και να δείχνετε όμορφες και σέξι. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι το μαύρισμα τώρα το καλοκαίρι είναι υπέρ σας αφού κρύβει τις ατέλειες του κορμιού σας.

Φαρδιά ή στενά, εμπριμέ ή μονόχρωμα, καυτά ή πιο μακριά τα σορτσάκια είναι πάντα εδώ για να φορεθούν στην παραλία, αλλά και στην πόλη ακόμη και σε βραδινή εμφάνιση! Οι συνδυασμοί είναι πολλοί αρκεί να υπάρχει γούστο και φαντασία. Συνδυασμένα με t-shirt αλλά και πιο επίσημα με σακάκια είναι σέξυ και ειδικά αν το look έχει αντιγραφεί από κάποια fashionista, σίγουρα θα κλέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

  • Ένα καυτό σορτσάκι μπορεί να φορεθεί με απλό λευκό ή μαύρο t-shirt και σανδάλια ή sneakers για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις. Είναι ένα πολύ κοριτσίστικο
  • Μπορεί να φορεθεί με πουκαμίσα φαρδιά, κατά προτίμηση ανοιχτόχρωμη και ψηλά σανδάλια.
  • Αν έχετε τους τέλειους κοιλιακούς τολμήστε να το φορέσετε με crop top για super sexy εμφάνιση. Καλοκαίρι είναι όλα επιτρέπονται στις διακοπές.

Όλη η επικαιρότητα