Categories: Ηλεία

Και πάλι… προσχώσεις στο Αλιευτικό Παλουκίου!

Share

Ναι μεν, εξελέγη τις προηγούμενες μέρες το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Παλουκίου, όμως ουδέν… νεότερο από την κατάσταση που επικρατεί κάθε χρόνο μετά την πρώτη κακοκαιρία, μιας και πάλι στον δίαυλο έχει ξεκινήσει η πρόσχωση!

Πλέον τα αλιευτικά σκάφη, βγαίνουν με δυσκολία και σίγουρα με προσοχή και όπως είναι γνωστό και κοινά παραδεκτό από αλιείς και αρμόδιες αρχές, εάν δεν υλοποιηθεί σχετική κυματική μελέτη, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί.

Τα πρώτα προβλήματα στον δίαυλο του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλουκίου επανεμφανίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών…

Σε αυτό στάθηκε, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» με αφορμή και την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του συλλόγου ο κ. Γεράσιμος Κρινάς, ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους συναδέλφους του – μέλη του συλλόγου, που τον εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη θητεία.

Από νωρίς στα… «ρηχά»

Ο κ. Κρινάς επεσήμανε ότι και πάλι τα προβλήματα με τις προσχώσεις έχουν αρχίσει να εμφανίζονται λόγω του… Μπάλλου τις προηγούμενες μέρες: «Πριν καν μπούμε στον χειμώνα έχει αρχίσει η πρόσχωση. Το πρόβλημα είναι χρόνιο. Το λέμε και το ξαναλέμε. Πρέπει να βρεθεί μόνιμη λύση.

Στα προβλήματα του λιμανιού, αναφέρθηκε ο κ. Γ. Κρινάς, ο οποίος χθες επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Παλουκίου

Σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε. Κάθε χρόνο τα ίδια. Δεν πάει άλλο. Με μια εκβάθυνση κάθε χρόνο όταν ο καιρός φτιάχνει και εμείς να έχουμε χάσει μήνες δουλειάς, δεν γίνεται. Πρέπει να μας ακούσουν οι αρμόδιοι…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατανομή των αξιωμάτων, του νέο Δ.Σ.  έγινε χθες και έχει ως εξής: πρόεδρος: Γεράσιμος Κρινάς, αντιπρόεδρος: Σπύρος Μωραΐτης, ταμίας: Γιώργος Μωραΐτης, γραμματέας: Γιώργος Ζαχιώτης και μέλη: Βλάσσης Αποστολόπουλος και Χαράλαμπος Αργυρόπουλος και Τάσος Κανδυλιώτης.