Ηλεία

Καϊάφας: Επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσουν τα Λουτρά…

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργιά των Ιαματικών Λουτρών Καιάφα, σύμφωνα με τον Διευθυντή της εγκατάστασης κ Νίκο Λευκαδίτη.

Όπως χαρακτηστικά ανέφερε έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η νέα  περίοδος, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά μετρά προστασίας κατά του κορονοιου,  για τους λουόμενους αλλά και τους εργαζόμενους της εγκατάστασης.

Ήδη έχει πιστοποιηθεί με το νέο  υγειονομικό σήμα κατά του κορονοιού , το ξενοδοχείο των λουτρών, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανάλογη διαδικασία για το σύνολο των εγκαταστάσεων των λουτρών.

«Δικαίωση των προσπαθειών μας»

Ξεκάθαρος προς την αναγκαιότητα λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών, χωρίς καθυστερήσεις, είναι και ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι από την στιγμή που θα δοθεί το «πράσινο φως» και θα τεθεί το πλαίσιο λειτουργίας  από τις αρμόδιες επιτροπές, θα πρέπει τα Λουτρά να ξεκινήσουν αμέσως .

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ Αλεξανδρόπουλος «όλο αυτό το διάστημα υπήρχε και συνεχίζει να  υπάρχει μία συνεχή επικοινωνία και πίεση προς την ΕΤΑΔ, η οποία άλλωστε είναι αρμόδια για την λειτουργία των εγκαταστάσεων, προκειμένου να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν την περασμένη χρονιά και είχαν ως συνέπεια την έναρξη λειτουργίας των εγκαταστάσεων με τεράστια καθυστέρηση που είχε σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Νιώθουμε ικανοποίηση που η ΕΤΑΔ αντέδρασε θετικά στα αιτήματα μας κατανοώντας την ανάγκη για έγκαιρη έναρξη λειτουργίας των λουτρών.

Ειδικά κατά την φετινή περίοδο, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που έχει ήδη προκαλέσει η πανδημία του κορωνοίου, κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβλεπόμενο να  μην υπάρξει καμία περαιτέρω  καθυστέρηση» σημειώνει ο κ Αλεξανδρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα