Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Καινούργια γέφυρα στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα

neda_1.jpg

Καινούργια γέφυρα κατασκευάστηκε στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα και πλέον οι φυσιολάτρες που επισκέπτονται το φαράγγι μπορούν να περνούν με ασφάλεια από τη μία όχθη του ποταμού στην άλλη. 

 
Η κατασκευή καινούργιας γέφυρας, σε αντικατάσταση της παλιάς ξύλινης που είχε υποστεί μεγάλες και σοβαρές φθορές, ήταν επικίνδυνη και κανείς δεν τολμούσε να την περπατήσει, ήταν ένα επίμονο και πιεστικό αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Πλατανίων και κατοίκων της περιοχής προς τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, που πριν από λίγες μέρες υλοποιήθηκε. Το έργο κατασκεύασε η «Μεταλλοτεχνική Τριφυλίας – Αναστάσιος Τσιμπλής», ύστερα από ανάθεση από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας. 

 
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανίων, Παναγιώτης Καραγιάννης, μιλώντας σχετικά στο «Θ», εξέφρασε την ικανοποίησή του που το αίτημα για κατασκευή καινούργιας γέφυρας στο μικρό καταρράκτη στη Νέδα έγινε αποδεκτό και ικανοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας. 
 
Για το λόγο αυτό ευχαρίστησε, εκ μέρους και της Τοπικής Κοινότητας, καθώς και των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Αυλώνος, το Δήμο, το δήμαρχο Τριφυλίας και την τεχνική υπηρεσία.
 
ΘΑΡΡΟΣ

Όλη η επικαιρότητα