Ελλάδα

Κακοκαιρία «Αθηνά» – Ευρυτανία: Αποκολλήθηκε τεράστιος βράχος – Σταμάτησε πάνω από σπίτι

«Ο Θεός έβαλε το χέρι του…»
Ακούστε το άρθρο

Η κακοκαιρία «Αθηνά» πλήττει γι’ άλλη μια μέρα πολλές περιοχές της χώρας. Στην Ευρυτανία οι βροχές μαλάκωσαν το χώμα με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει ένας τεράστιος βράχος και να πέσει κοντά σε σπίτι!

Και η Ευρυτανία σαρώνεται από την κακοκαιρία «Αθηνά» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στον Δήμο Αγράφων ένας τεράστιος βράχος έπεσε, κόβοντας στα δύο τον δρόμο και φυσικά την επικοινωνία μεταξύ δύο χωριών.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το ευτύχημα είναι ότι εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε από το σημείο κάποιο αυτοκίνητο. Επίσης κάτω από τον δρόμο όπου έπεσε ο τεράστιος βράχος υπάρχει κι ένα σπίτι.

«Ο Θεός έβαλε το χέρι του…», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτι. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Η φωτογραφία είναι τού Ηλία Κολοβή και είναι ανάμεσα στον Πρόδρομο και στα Κέδρα».

Όλη η επικαιρότητα